• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Herunder kan du finde tilbud, tips og nyheder fra Lyskilderdirekte!
Kvalitets lyskilder og lamper til lave priser. Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, og hold dig opdateret om inspiration og nye tilbud! 


Vær hurtig!Sidste chance for at købe disse proukter med ekstra høj rabat

Vi rydder op hos Lyskilderdirekte. Udnyt denne chance og scor topkvalitet LED pærer, LED armaturer, konventinelle pærer og tilbehør. Du finder besparelser helt op til 50%!

Prisbasker |højeste kvalitet til den billigste pris!

Når du køber et produkt fra Lyskilderdirekte, der er blevet specielt mærket som "PRISBASKER", er du sikret den laveste prisgaranti! Så slipper du for at sammenligne priserne hos andre leverandører online!


Nyhed: Nordlux !! 

Vi er meget glade for nu at kunne tilbyde Nordlux i vores assortiment! 

 


5% rabat på Noxion LED projektører! 

 

 Benyt rabatkoden NOXFLOOD05 i din indkøbskurv. Gyldig indtil 27/5-2022


TIP:  Ledvance UVC HEPA USB Air Purifier

Ledvance UVC luftrenser med HEPA filter i et miljøvenligt og bæredygtigt design, som er påvist til at eliminerer 99,9 % af vira og bakterier