• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder 


Hvordan installerer man et LED panel?


Installation af et LED panel? Se denne korte film, hvor nemt et energivenligt LED panel kan installeres i loftet.
Hvordan udskifter du et T5 lysstofrør til et LED lysrør


Se i denne video, hvor nemt det er at erstatte dine gamle standard TL-5 lysrør i et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA). Ved at udskifte dine standard TL-5 rør til T5 HF LED-lysrør sparer du øjeblikkeligt 47% på dine energiomkostninger og du får en højere lydudgang. LED-rørets levetid er op til 3 gange længere end det konventionelle T5-lysrør.
Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med konventionel ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med konventionel ballast. Du kan genkende et armatur med konventionel ballast (EM) ved flimrende belysning og en starter. Har du et armatur uden starter, og det lyser øjeblikkeligt? Se da vores video om udskiftning af dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med elektronisk ballast.
 


Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med elektronisk ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte traditionelle lysstofrør med et LED-lysrør i et armatur med elektronisk ballast. Du kan genkende et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA) ved øjeblikkelig tændning af røret og manglen på en starter. Har dit armatur en starter og flimre det, når du tænder lyset? Se da vores video om udskiftning af traditionelle lysstofrør med LED-rør i et armatur med en konventionel ballast.
Hvordan installerer man et LED downlight?


Se i denne korte video, hvor nemt det er at erstatte din gamle CFL (PL & Dulux) armatur med et LED Downlight. Du kan nemt udskifte et traditionelt downlight med 2x18W eller 2x26W PL-C energispare pærer og spare op til 61% på dine energiomkostninger. Installationen er enkel og passer perfekt i de mest almindelige lofter.
Sådan kan du erstatte dine CDM lysskinner til LED


Brugervenlig installation af et LED lysskinne system. Ved at skifte til LED belysning sparer du på dine strøm og vedligelsesomkostninger.