• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider. 


Hvordan installerer man et LED panel?


Installation af et LED panel? Se denne korte film, hvor nemt et energivenligt LED panel kan installeres i loftet.
Hvordan udskifter du et T5 lysstofrør til et LED lysrør


Se i denne video, hvor nemt det er at erstatte dine gamle standard TL-5 lysrør i et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA). Ved at udskifte dine standard TL-5 rør til T5 HF LED-lysrør sparer du øjeblikkeligt 47% på dine energiomkostninger og du får en højere lydudgang. LED-rørets levetid er op til 3 gange længere end det konventionelle T5-lysrør.
Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med konventionel ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med konventionel ballast. Du kan genkende et armatur med konventionel ballast (EM) ved flimrende belysning og en starter. Har du et armatur uden starter, og det lyser øjeblikkeligt? Se da vores video om udskiftning af dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med elektronisk ballast.
 


Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med elektronisk ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte traditionelle lysstofrør med et LED-lysrør i et armatur med elektronisk ballast. Du kan genkende et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA) ved øjeblikkelig tændning af røret og manglen på en starter. Har dit armatur en starter og flimre det, når du tænder lyset? Se da vores video om udskiftning af traditionelle lysstofrør med LED-rør i et armatur med en konventionel ballast.
Hvordan installerer man et LED downlight?


Se i denne korte video, hvor nemt det er at erstatte din gamle CFL (PL & Dulux) armatur med et LED Downlight. Du kan nemt udskifte et traditionelt downlight med 2x18W eller 2x26W PL-C energispare pærer og spare op til 61% på dine energiomkostninger. Installationen er enkel og passer perfekt i de mest almindelige lofter.
Sådan kan du erstatte dine CDM lysskinner til LED


Brugervenlig installation af et LED lysskinne system. Ved at skifte til LED belysning sparer du på dine strøm og vedligelsesomkostninger.