• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider. 


Skift til LED | Lumen og Watt


Tjek her for en detaljeret sammenligningstabel af lumen til watt med forskellige typer lyskilder (glødelampe, halogen, CFL og LED).
Hvordan vælger jeg den rigtige GU LED spot pære?


Lær det i denne video, hvor vi guider dig igennem valget af sokkel, vælg mellem en GU4-, GU5.3- eller en GU10-sokkel, de forskellige farvetemperaturer, farvegengivelsesindekset, lysvinklen og, om LED pæren kan dæmpes eller ej.
Hvordan vælger jeg den rigtige LED pære?


Få det grundlæggende i denne video, hvor vi guider dig gennem mulighederne for soklen, som typisk har en E14- eller E27-sokkel, og de forskellige former, som pærerne findes i, f.eks. pære-, stearinlys-, reflektor- eller kugleform. Vi fortæller dig også om de forskellige farvetemperaturer, om lysudbyttet, som måles i Lumen, og om LED pæren er dæmpbar eller ej.