Bond Concepts

"Hej, vi kunne godt bruge jeres hjælp igen!"

Det var sådan, Bond Concepts kontaktede os, da de skulle sætte lys på deres nye kontor i Bond Den Bosch i Holland. Som et kendt kontorhotel med høj kvalitet har Bond Concepts været i kontakt med os ved flere lejligheder for at realisere en bæredygtig og anderledes belysningsplan. Det drejer sig om de nye kontorer i deres portefølje. De køber ofte ikoniske bygninger i samarbejde med ejendomsadministrationsselskabet First Crown, hvorefter de giver dem et Bond Concepts look og gør dem klar til udlejning. Belysningsløsningen omfatter standard LED armaturer og specialdesignede armaturer, som tilsammen giver et unikt look og en effektiv belysningsplan.

 

Kundens ønske

Ejeren af Bond Concepts er fokuseret på at tilbyde kontorlokaler, der muliggør at man kan skabe et netværk. Derfor bruger virksomheden sloganet: ''Where you work, meet and connect''. Bond Den Bosch er et alt-i-et-kontorhotel med kontorpladser, mødelokaler og en restaurant, hvilket straks understreger behovet for at implementere en passende og bæredygtig belysningsplan, der formidler den rigtige atmosfære i alle typer rum. Derudover skal belysningsløsningen hæve kontorbygningens energimærke til et højere niveau, hvilket kan opnås nemt og hurtigt med LED.

 

Løsningen

På det tidspunkt kom First Crown i kontakt med vores projektleder Raymond Beekmans, hvilket førte til hans introduktion hos Bond Concepts. Siden da er et nyt projekt blevet diskuteret over en kop kaffe på plads hos kunden. Det samme gælder for Bond Den Bosch. Det unikke ved dette Bond projekt er, at der ud over den indledende konsultation også blev udarbejdet en detaljeret 3D belysningsplan, som straks kortlagde projektet visuelt. Der er trods alt tale om en 10 etagers kontorbygning, som skulle leveres i faser.

Der blev brugt forskellige armaturer fra bl.a. Lumiparts og Noxion i hele bygningen. Man har valgt LED paneler i kontorområderne, kombineret med forskellige designarmaturer, der giver arbejds- og afslapningsområderne en motiveret og/eller afslappet atmosfære. Det passer perfekt til konceptet: work, meet and connect. Længere nede på siden finder du fotos, der viser, hvordan disse forskellige armaturer afspejles i bygningen, herunder en oversigt over nogle af de armaturer, som vi brugte i projektet.


Resultatet


De første faser af projektet er allerede afsluttet og har også resulteret i en første lejer: van der Linden. Den sidste fase af Bond den Bosch vil blive implementeret i slutningen af august 2023. For at give dig en idé om projektet på forhånd, vil vi stadig gerne give dig et glimt af resultatet af denne ejendom samt de andre ejendomme, der tidligere er blevet udstyret med en skræddersyet og specialdesignet belysningsløsning for Bond Concepts.


Vores team

Raymond Beekmans
Project manager

Tom Ottenheijm
Account manager

Jenny Kelder
Lys arkitekt


Nogle af de produkter, som vi brugte til dette projekt:

Alle produkter kan fås ved bestilling

Noxion Delta Pro LED Panel 

 

Alp Easy LED Panel 

Lumiparts Baza LED Downlight 

Noxion Apollo LED Downlight

Lumiparts Sintra LED Skinnespot

Steinel Sensor Indendørsarmatur


Har du brug for hjælp eller rådgivning med dit projekt? Udfyld dine detaljer herunder - så hører du fra os!