• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.
Noxion LED lyskilder


Noxion LED belysning leveres i en lang række energibesparende LED alternativer og findes i mange forskellige former og størrelser!
Noxion LED projektører


De forskellige varianter vi tilbyder, giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit behov.
Noxion LED Panel Louvre Excell G2


Det uddybede design i kombination med reflektorer og tværblade skaber et naturligt lys med en kraftig lysstyrke der samtidig er behagelig for øjet.
 


Noxion LED spots familien


Fås i forskellige designs, enten i aluminium eller i hvid; alle Noxion LED integrerede spots har en smal kant, så de passer perfekt i stuklofter eller i nedsænkede loftsystemer. Takket være den høje farvegengivelse på mindst 90 bliver farverne under belysningen flot fremhævet og nærmest levende!
Noxion Avant T5 LED lysrør


Ved at udskifte lysstofrøret og fjerne den originale ballast, kan du spare mere 50% energi. Og takket været den lange levetid på 50.000 timer, kan du opnå lavere vedligeholdelsesomkostninger.
Noxion Avant T8 LED lysrør


Noxion Avant LED T8 lysrør er et fremragende alternativ et for lysstofrør: det giver en høj lm/w effektivitet, hvilket sparer dig mindst 50% af energiforbruget sammenlignet med et lysstofrør.
 


Noxion LED lysskinner Stella


Det er den enkle erstatningen for de gamle CDM 35W og 70W armaturerne. Takket være den lange levetiden på 50000 timer og en smart design oppnås kostnadsbesparelser på vedlikehold og utskifting. Merk også den ekstra oppgraderingen som er lagt til med den veldig naturlige, vakre fargegjengivelsen (CRI over 90!).
Noxion LED armatur Poseidon V2.0


Poseidon V2.0 genererer op til 50% energibesparelser takket være dens høje effektivitet på 140 lumen pr. Watt. Dette LED-integrerede armatur har IP65- og IK10-klassificeringer, hvilket betyder at armaturet er vandtæt og slagfast og kan bruges i både indendørs- og udendørs miljøer.
Noxion LED Downlight Opto


Med dette downlight kan du nemt udskifte en konventionel downlight med 2x 18W eller 2x26W PL-C energibesparende lyskilder og spare op til 50% på dine energi omkostninger.
 


Noxion LED lysdæmper


Virker fra 0W til 150W. Nem tilslutning, se her hvordan. Velegnet til afdækningsplader fra Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, Niko, PEHA ung Merten by Schneider.
Noxion LED Bulkhead


Oplev alle funktioner ved Noxion Bulkhead Pro: et energieffektiv og vedligeholdelsesfri LED-armatur. Modstandsdygtig over for hærværk IK10, vandafvisende.
Noxion LED Poseidon


Oplev alle egenskaber ved Poseidon Pro: et energieffektivt LED-armatur med lang levetid, bred lyseffekt og en IP-klassificering på (IP) 66 - støv- og vandtæt!
 


Noxion LED Panel Ecowhite V2.0


LED paneler er blevet en meget populær belysningsløsning på grundet det lave energiforbrug og høje lysudbytte. LED paneler er en nem overgang fra traditionelle lysstofrør til LED-armaturer.
Noxion LED Panel Delta Pro


Oplev alle fordele og egenskaber ved Delta Pro V2.0 LED-panelet. Det er perfekt til kontorer og lignende områder blandt andet takket været den kraftfulde driver, den høje lyseffekt og lave blænding
Noxion LED Downlight Forza


I denne video sammenligner vi Noxion Forza LED Downlight i varm hvid og kold hvid. Du lærer også alt om Forza. Det er alsidig LED downlight, der kombinerer optimal farvegengivelse.


Hvordan installerer man et LED panel?


Installation af et LED panel? Se denne korte film, hvor nemt et energivenligt LED panel kan installeres i loftet.
Hvordan udskifter du et T5 lysstofrør til et LED lysrør


Se i denne video, hvor nemt det er at erstatte dine gamle standard TL-5 lysrør i et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA). Ved at udskifte dine standard TL-5 rør til T5 HF LED-lysrør sparer du øjeblikkeligt 47% på dine energiomkostninger og du får en højere lydudgang. LED-rørets levetid er op til 3 gange længere end det konventionelle T5-lysrør.
Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med konventionel ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med konventionel ballast. Du kan genkende et armatur med konventionel ballast (EM) ved flimrende belysning og en starter. Har du et armatur uden starter, og det lyser øjeblikkeligt? Se da vores video om udskiftning af dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med elektronisk ballast.
 


Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med elektronisk ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte traditionelle lysstofrør med et LED-lysrør i et armatur med elektronisk ballast. Du kan genkende et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA) ved øjeblikkelig tændning af røret og manglen på en starter. Har dit armatur en starter og flimre det, når du tænder lyset? Se da vores video om udskiftning af traditionelle lysstofrør med LED-rør i et armatur med en konventionel ballast.
Hvordan installerer man et LED downlight?


Se i denne korte video, hvor nemt det er at erstatte din gamle CFL (PL & Dulux) armatur med et LED Downlight. Du kan nemt udskifte et traditionelt downlight med 2x18W eller 2x26W PL-C energispare pærer og spare op til 61% på dine energiomkostninger. Installationen er enkel og passer perfekt i de mest almindelige lofter.
Sådan kan du erstatte dine CDM lysskinner til LED


Brugervenlig installation af et LED lysskinne system. Ved at skifte til LED belysning sparer du på dine strøm og vedligelsesomkostninger.

Skift til LED | Lumen og Watt


Tjek her for en detaljeret sammenligningstabel af lumen til watt med forskellige typer lyskilder (glødelampe, halogen, CFL og LED).
Hvordan vælger jeg den rigtige GU LED spot pære?


Lær det i denne video, hvor vi guider dig igennem valget af sokkel, vælg mellem en GU4-, GU5.3- eller en GU10-sokkel, de forskellige farvetemperaturer, farvegengivelsesindekset, lysvinklen og, om LED pæren kan dæmpes eller ej.
Hvordan vælger jeg den rigtige LED pære?


Få det grundlæggende i denne video, hvor vi guider dig gennem mulighederne for soklen, som typisk har en E14- eller E27-sokkel, og de forskellige former, som pærerne findes i, f.eks. pære-, stearinlys-, reflektor- eller kugleform. Vi fortæller dig også om de forskellige farvetemperaturer, om lysudbyttet, som måles i Lumen, og om LED pæren er dæmpbar eller ej.
 


Skift til LED | Hvordan vælger jeg den rette LED kapselpære?


Bliv klogere fra denne video, hvor vi guider dig gennem et par vigtige punkter om LED kapselpærerne.
Reklame videor 


Lyskilderdirekte|reklame robot


reklame robot


Lyskilderdirekte|reklame kontor


reklame kontor