• Gratis levering Ved køb over 750,- kr. ekskl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning - 14 dage
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder
Noxion LED Dimmer


Virker fra 0W til 150W. Nem tilslutning, se her hvordan. Velegnet til afdækningsplader fra Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, Niko, PEHA ung Merten by Schneider.
Noxion LED Bulkhead


Oplev alle funktioner ved Noxion Bulkhead Pro: et energieffektiv og vedligeholdelsesfri LED-armatur. Modstandsdygtig over for hærværk IK10, vandafvisende.
Noxion LED Poseidon


Oplev alle egenskaber ved Poseidon Pro: et energieffektivt LED-armatur med lang levetid, bred lyseffekt og en IP-klassificering på (IP) 66 - støv- og vandtæt!
 


Noxion LED Panel Ecowhite V2.0


LED paneler er blevet en meget populær belysningsløsning på grundet det lave energiforbrug og høje lysudbytte. LED paneler er en nem overgang fra traditionelle lysstofrør til LED-armaturer.
Noxion LED Panel Delta Pro


Oplev alle fordele og egenskaber ved Delta Pro V2.0 LED-panelet. Det er perfekt til kontorer og lignende områder blandt andet takket været den kraftfulde driver, den høje lyseffekt og lave blænding
Noxion LED Downlight Forza


I denne video sammenligner vi Noxion Forza LED Downlight i varm hvid og kold hvid. Du lærer også alt om Forza. Det er alsidig LED downlight, der kombinerer optimal farvegengivelse.
 


Noxion Avant T8 LED lysrør


Lysrøret leveres med en T8 LED-starter til installation, så du nemt kan bruge LED lysrøret i et ældre armatur. Udover det lave energiforbrug spare du også på vedligeholdelsesomkostningerne, da levetiden på LED lysrøret er op til 50.000 timer.

Hvordan installerer man et LED panel?


Installation af et LED panel? Se denne korte film, hvor nemt et energivenligt LED panel kan installeres i loftet.
Hvordan udskifter du et T5 lysstofrør til et LED lysrør


Se i denne video, hvor nemt det er at erstatte dine gamle standard TL-5 lysrør i et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA). Ved at udskifte dine standard TL-5 rør til T5 HF LED-lysrør sparer du øjeblikkeligt 47% på dine energiomkostninger og du får en højere lydudgang. LED-rørets levetid er op til 3 gange længere end det konventionelle T5-lysrør.
Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med konventionel ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med konventionel ballast. Du kan genkende et armatur med konventionel ballast (EM) ved flimrende belysning og en starter. Har du et armatur uden starter, og det lyser øjeblikkeligt? Se da vores video om udskiftning af dine gamle lysstofrør med LED-rør i et armatur med elektronisk ballast.
 


Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med elektronisk ballast


Se denne korte film, hvor nemt det er at erstatte traditionelle lysstofrør med et LED-lysrør i et armatur med elektronisk ballast. Du kan genkende et højfrekvent armatur med elektronisk ballast (eVSA) ved øjeblikkelig tændning af røret og manglen på en starter. Har dit armatur en starter og flimre det, når du tænder lyset? Se da vores video om udskiftning af traditionelle lysstofrør med LED-rør i et armatur med en konventionel ballast.
Hvordan installerer man et LED downlight?


Se i denne korte video, hvor nemt det er at erstatte din gamle CFL (PL & Dulux) armatur med et LED Downlight. Du kan nemt udskifte et traditionelt downlight med 2x18W eller 2x26W PL-C energispare pærer og spare op til 61% på dine energiomkostninger. Installationen er enkel og passer perfekt i de mest almindelige lofter.
Sådan kan du erstatte dine CDM lysskinner til LED


Brugervenlig installation af et LED lysskinne system. Ved at skifte til LED belysning sparer du på dine strøm og vedligelsesomkostninger.

Skift til LED | Lumen og Watt


Tjek her for en detaljeret sammenligningstabel af lumen til watt med forskellige typer lyskilder (glødelampe, halogen, CFL og LED).
Reklame videor 


Lyskilderdirekte|reklame robot


reklame robot


Lyskilderdirekte|reklame kontor


reklame kontor