Vi satte lys på en helt ny skole

A&B Elektroteknik er en installatør, som vi tidligere har udført belysningsprojekter sammen med. Det var derfor naturligt, at deres projektleder kontaktede os i forbindelse med et nyt byggeprojekt af en anderledes skole. Projektet omfatter en folkeskole med sportshal, vuggestue og børnehave i ét. Dermed havde man et projekt med rum med forskellige behov og belysningskrav. Vi blev bedt om at levere al den belysning, der var brug for, og selvfølgelig var vi klar til opgaven!

 

Kundens ønske

Skolen havde fra starten af projektet udtrykt et ønske om at bruge Philips belysning. Sammen med projekttegningerne dannede dette grundlaget for belysningsplanen, som blev udarbejdet af en af vores belysningseksperter. I samråd med installatøren blev det besluttet at udstyre alle LED armaturer med et praktisk GST kabel for at sikre en problemfri installation. Under implementeringen af projektet viste det sig, at der var behov for en ekstra tilbygning for at få plads til alle faciliteter i bygningen. Det gjorde at projektet måtte udviddes undervejs.

 

Løsningen

Klasselokalerne, børnehaven, fritidshjemmet og de tilstødende gange blev forsynet med specialtilpassede LED paneler og downlights med den rette UGR værdi (UGR<19 eller UGR<23). Det blev bl.a. til 840 Philips armaturer for at holde børnene energiske og motiverede hele dagen og stimulere den ønskede kreativitet. For at skabe lidt variation blev Lumiparts' Discus designerarmatur brugt til at give en lidt mere legende og afslappende effekt i skolens fællesarealer.

Sportshallen er oplyst med 15 robuste armaturer i stål i 4000K, som giver rummet et lyst udseende og samtidig kan tåle at blive ramt af bolde og lignende. Det tilstødende redskabsrum er indrettet med et robust og vandtæt armatur: det velkendte Philips WT120C, som gør at rummet kan bruges på en sikker måde.


Resultatet


I 2022 blev der lagt sidste hånd på byggeriet af Kind Centrum Vroondaal. Dette markerede færdiggørelsen af en ny bæredygtig skole, som vil bidrage til skolens mål om at opnå en naturlig forflytning af børnene i takt med, at de bliver ældre . Herunder ses nogle billeder fra projektet.


Teamet

Raymond Beekmans
Project manager

Wessel van Luijn
Account manager

Rinus Cannegieter
Belysningsekspert


I projektet har vi brug nogle af disse armaturer ...

Philips CoreLine RC132V LED Panel 

 

Philips Greenspace DN471B LED Downlight 

Lumiparts Discus Pendel

Philips Coreline WL140V LED Væglampe

Sportlux armatur til sportshal 

Philips CoreLine WT120C Vandtæt

Her får du hjælp med dit belysningsprojekt!

Du kan få fat på os på hverdage mandag-fredag kl 8.30-17.00. Ring telefon 89 87 19 85


Er du igang med et projekt, og har du brug for rådgivning eller hjælp? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig!