Hvordan erstatter du dit gamle T8 lysstofrør med et LED lysrør i et armatur med konventionel ballast

 

Installation af et LED-lysrør er en enkel sag, hvis du har et armatur med en konventionel forkobling/ballast (EM). Du kan genkende et armatur med en konventionel ballast (EM) på, at lyset flimrer ved opstart og, at der foruden lysrøret, også sidder en glimtænder i armaturet.

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du nemt kan udskifte dine gamle lysstofrør med LED lysrør? Vi har, for nemhedens skyld, udarbejdet en lille trin-for-trin plan, hvor vi forklarer hvordan du skal gøre:

 

Følg disse 4 trin inden du kan begynde at spare strøm:

 

Trin 1 - Sluk for strømmen. For ekstra sikkerhed bør du slukke for strømmen med hovedafbryderen i el-målerskabet.

Trin 2 - Drej det gamle lysstofrør en kvart omgang så at du kan tage det ud af armaturet.

Trin 3 - Fjern den gamle glimtænder og erstat den med den nye LED glimtænder.

Trin 4 - Sæt det nye LED lysrør i armaturet og drej det en kvartomgang til det sidder fast. Bemærk: Sørg for at den ende af røret med N/L bogstaverne sidder i armaturets strømside!

 

Er du usikker på, om du udfører et af trinnene korrekt? Så, anbefaler vi, at du altid kontakter en certificeret el-installatør.

I vores videofilm her på siden, har vi gennemgået de samme fire korte trin. 

 
 

 

 

Har du et armatur uden glimtænder, og lyser det øjeblikkeligt? Så er det fordi du har et armatur med en elektronisk ballast (HF)Se da vores videofilm her, hvordan du udskifter dine gamle lysstofrør til LED lysrør i et armatur med en elektronisk ballast (HF).

 

Gå ikke glip af vores brede udvalg af lysstofrør

Er du interesseret i at se alle vores LED lysstofrør og tilbehør? Så se med her under: