Any-Lamp entrance

 

Om Lyskilderdirekte

Prevention is better than cure. Simple changes make a powerful impact. Let's change the world. Together.

Lyskilderdirekte er en del under Any-lamp. Vi har mere end 25 års erfaring inden for belysningsindustrien. Vores fokus er at give virksomheder og private kunder energieffektive belysningsløsninger af høj kvalitet. Det betyder, at du kun finder produkter af høj kvalitet fra troværdige mærker i vores sortiment. Vores kontor og lager er beliggende i nærheden af Eindhoven, hvor også Philips og Noxion kommer fra. 

Vores sortiment

Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi LED belysning i topkvalitet fra mange A-mærker såsom Noxion, Philips, LEDvance, Osram, Steinel og Sylvania. Dette forsikrer vores kuinder om effektiv, holdbar og sikker belysning. LED lyskilder fås i et bredt udvalg af pærer og armaturer, der kan belyse både rum og bygninger optimalt på grund af de mange forskellige lysfarver og kvaliteter. Der er også forskellige 'smart' muligheder, herunder lysdæmpning til dim-to-warm pærer, 'smart' pærer til DALI styresystem samt lyskilder med sensorer. Hvis du vælger LED teknologi, træffer du et bæredygtigt valg, der vil holde i adskillige år!

 

Noxion
Philips
LEDvance
Osram
Steinel
Sylvania


Milieuvriendelijke LED Verlichting

Vores mission

Vi ser det som vores mission at informere vores kunder om den positive indvirkning, som LED belysning har på miljøet. LED belysning er dyrere i indkøb end den traditionelle belysning, men den holder tilgengæld op til 20 gange længere. Dette reducerer virksomhedernes og husholdningernes energiomkostninger enormt. I gennemsnit helt op til 70%! En investering i LED belysning er derfor hurtigt tjent ind. En anden fordel er, at LED lyskilder ikke indeholder skadelige stoffer som f.eks. kviksølv, som ender i miljøet. Alle materialer brugt til LED belysning er 100% genanvendelige! Ved at overgå til LED belysning sparer vi verdenen for tonsvis af CO2-emissioner hvert år. Vores mål er at øge mængden af LED kunder. Kun sammen kan vi gøre en forskel!Yderligere initiativer...

Vi kompenserer for CO²-udledning. Sammen med Nordian har vi valgt Katingan Mentaya-projektet i Indonesien til at kompensere for vores nuværende CO2-udledning. Ud over at fjerne kuldioxid fra luften har projektet også følgende (sociale) virkninger: Det forbedrer lokalsamfundets trivsel gennem adgang til uddannelse og basale tjenester og grundlæggende infrastruktur for lokalsamfundene. Derudover vil forskellige sårbare og truede arter blive beskyttet. Sidst, men ikke mindst, vil vi støtte et mikrofinansieringsprogram for lokale kvindegrupper!

 

Energieneutraal

Hvad har vi opnået sammen indtil nu?

Mellem 2019 og 2023 samarbejdede vi med Land Life Company. I løbet af denne periode plantede vi 6.546 træer i Portugal, i regionen Freguesia de Tavares, for at kompensere for vores CO2-udledning. Som et resultat vil omkring 1 432 tons kulstof blive filtreret fra luften i løbet af de næste 40 år. Med denne genplantning har vi også genoprettet 9,12 hektar land, hvilket er positivt for både mennesker og dyr.Jobs hos Lyskilderdirekte

Vi søger altid efter talentfulde nye kollegaer. Er du interresseret i at arbejde hos Lyskilderdirekte, et dynamisk firma med flere muligheder og er du frisk på et udlandsophold i Holland eller måske Sverige? Klik ind på vores job side! Any-Lamp Interior

Hvor finder du os?

Vores hovedkontor er beliggende i nærheden af Eindhoven. Dette er lysets by og hjemsted for førende virksomheder som Noxion og Philips. Philips er den belysningsproducent, der har sat Eindhoven på landkortet. På få år er vi vokset fra 25 medarbejdere til mere end 200 med kontorer i Holland, Sverige, Tyskland, Frankrig og Taiwan.

Lyskilderdirekte kan træffes på den følgende adresse nedenfor. Bemærk at vi ikke kan håndtere returvarer sendt direkte til denne adresse. Se venligst vores returneringsside vedrørende returneringer.

 

Kontoradresse Lyskilderdirekte.dk
Herstedøstervej 27-29
2600 Albertslund

Dansk SE-nummer: DK12755058


Hollandsk CVR: 17260313
Hollandsk VAT-nummer: NL821186462B01
EORI: NL852832515