Forrige

Om Lyskilderdirekte.dk

Lyskilderdirekte.dk er ekspert i at levere belysningsprodukter såsom pærer, armaturer og tilbehør i Danmark. Vi har været specialiseret inden for belysning i mere end 25 år, og har mere end 10.000 tilfredse kunder hvert år. Vores kunder omfatter såvel erhvervsdrivende som private, herunder bl.a. forbrugere, kontorer, fabrikker, detailforretninger og skoler.

 Selv hvis vi primært sælger vores produkter inden Europa, er vi ikke begrænset hertil –vi modtager også ordrer fra hele Amerika, Afrika, Oceanien og Asien. Vores lager er beliggende i Holland, og det giver os masser af muligheder på grund af den strategiske beliggenhed i hjertet af Europa. Herfra er vi i stand til at opfylde vores kunders ønsker over hele verden.

Som virksomhed er vi præget af vores sociale bevidsthed, med fokus på at opfylde de højeste krav fra vores kunder, samtidig med at vi gør verden til et grønnere sted. Dette er ikke muligt at opnå uden hårdt arbejde og i godt samarbejde på alle vores teams, så vi:

 

1.       Kun leverer mærker af høj kvalitet

Alle produkter fra vores brede katalog er fra pålidelige mærker som Philips, Osram, GE og Sylvania. Takket være vores samarbejde med producenterne, er vi altid opdateret med alle de nyeste produkter og tendenser. Vi stræber efter at give vores kunder de bedst mulige tilbud på top kvalitets produkter. Dette er muligt, da vi nøje overvåger markedet og har en stærk indkøbspolititik. Hvis du ser bedre tilbud andetsteds, er du velkommen til at kontakte os for at se, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig. For at finde ud af mere om vores ydelser, kan du tjekke: 'Hvorfor købe hos Lyskilderdirekte.dk?'

 

2.       Hører vores kunder

Vi mener og lever efter, at tid er det mest værdifulde, vi har. Det er derfor, vores kundeservice kan kontaktes med blot et telefonopkald eller en e-mail. Ikke noget med lange køre og tvivlsspørgsmål, der ikke kan besvares. Vores kundeservice er blevet udvalgt omhyggeligt, så vores team er sammensat af personligheder, der har de bedste kundehåndterings færdigheder. Hos Lyskilderdirekte.dk er vi i stand til at erstatte din tvivl med beslutninger! Føl dig hørt og føl dig velkommen, når du hilser på vores venlige team!

 

3.       Bliver stadig grønnere

"Nyeste teknologi" og "belysning" - der er ikke mange ord, vi kan komme i tanke om, som kan virke mere modsætningsfyldte i forhold til naturen, et grønt miljø og økologi. Heldigvis er den offentlige bevidsthed langsomt ved at blive domineret af begejstring for alt, hvad der er "grønt". For os er det ikke bare en trend - Grøn er dybt rodfæstet og motiveret af en idé om organisationskultur og politikker for at sikre, at det miljø, vi alle lever, ikke bliver ødelagt. Uanset hvad vi foretager os, så er vi bevidste om miljøet – for alt det, vi foretager os i dag, har virkninger i morgen. For hvert stykke papir, og hver kW energi vi bruger – så bestræber vi os på at få det meste ud af det. Fremtiden afhænger af os. "Grøn" er på forkant med vores organisation.

 

For at følge ovenstående koncept, besluttede vi at indføre større ændringer:

  • Fakturaer vil ikke blive sendt i papirformat længere – kun via e-mail. Efter hver betaling, vil kunderne modtage en e-mail med ordrebekræftelse og faktura vedhæftet som pdf-dokument.
  • På vores kontor bruger vi kun genbrugspapir. Vi udskriver mindst muligt og beder alle vores leverandører og samarbejdspartnere om at arbejde via e-mail i stedet for papir/post.
  • Når det er muligt, råder vi vores kunder til at skifte til energibesparende alternativer, såsom energibesparende pærer og LED pærer, der hjælper med at spare omkring 80% af energien.

 

Forebyggelse er bedre end helbredelse. Simple ændringer har en kraftig effekt.

Lad os ændre verden. Sammen.

 

loading

Vent venligst ...

Fortsætte med at handle
Til kassen