• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.Any-Lamp entrance

Om Lyskilderdirekte

Prevention is better than cure. Simple changes make a powerful impact. Let's change the world. Together.

Lyskilderdirekte er en del under Any-lamp. Vi har mere end 25 års erfaring inden for belysningsindustrien. Vores fokus er at give virksomheder og private kunder energieffektive belysningsløsninger af høj kvalitet. Det betyder, at du kun finder produkter af høj kvalitet fra troværdige mærker i vores sortiment. Vores kontor og lager er beliggende i nærheden af Eindhoven, hvor også Philips og Noxion kommer fra. Vores mission

At hjælp europæiske virksomheder med at blive grønnere med LED og smart belysning.


Hos Any-Lamp tror vi på, at vækst kun er mulig, når vi tager ansvar for vores planet. Ved at skifte til LED beslyning vil virksomheder og husstande være i stand til at reducere energiforbruget og CO2-udledningen.

Sammenlignet med traditionelle lyskilder producerer LED-lyskilder ikke varme eller skadelige UV-stråler, de er 100% kviksølvfri, de holder op til 20 gange længere som resulterer i et lavere samlet årligt elforbrug med den samme (eller bedre) lyskvalitet!
Arbejde hos Lyskilderdirekte

Vi søger altid efter talentfulde nye kollegaer, er du interresseret i at arbejde hos Lyskilderdirekte og frisk på et udlandsophold i Holland? Klik forbi vores job side!