Any-Lamp entrance

 

Om Lyskilderdirekte

Prevention is better than cure. Simple changes make a powerful impact. Let's change the world. Together.

Lyskilderdirekte er en del under Any-lamp. Vi har mere end 25 års erfaring inden for belysningsindustrien. Vores fokus er at give virksomheder og private kunder energieffektive belysningsløsninger af høj kvalitet. Det betyder, at du kun finder produkter af høj kvalitet fra troværdige mærker i vores sortiment. Vores kontor og lager er beliggende i nærheden af Eindhoven, hvor også Philips og Noxion kommer fra. 

Vores sortiment

Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi LED belysning i topkvalitet fra mange A-mærker såsom Noxion, Philips, LEDvance, Osram, Steinel og Sylvania. Dette forsikrer vores kuinder om effektiv, holdbar og sikker belysning. LED lyskilder fås i et bredt udvalg af pærer og armaturer, der kan belyse både rum og bygninger optimalt på grund af de mange forskellige lysfarver og kvaliteter. Der er også forskellige 'smart' muligheder, herunder lysdæmpning til dim-to-warm pærer, 'smart' pærer til DALI styresystem samt lyskilder med sensorer. Hvis du vælger LED teknologi, træffer du et bæredygtigt valg, der vil holde i adskillige år!

 

Noxion
Philips
LEDvance
Osram
Steinel
Sylvania


Milieuvriendelijke LED Verlichting

Vores mission

Vi ser det som vores mission at informere vores kunder om den positive indvirkning, som LED belysning har på miljøet. LED belysning er dyrere i indkøb end den traditionelle belysning, men den holder tilgengæld op til 20 gange længere. Dette reducerer virksomhedernes og husholdningernes energiomkostninger enormt. I gennemsnit helt op til 70%! En investering i LED belysning er derfor hurtigt tjent ind. En anden fordel er, at LED lyskilder ikke indeholder skadelige stoffer som f.eks. kviksølv, som ender i miljøet. Alle materialer brugt til LED belysning er 100% genanvendelige! Ved at overgå til LED belysning sparer vi verdenen for tonsvis af CO2-emissioner hvert år. Vores mål er at øge mængden af LED kunder. Kun sammen kan vi gøre en forskel!Yderligere initiativer ...

Vi har som mål at være CO2-neutrale i 2023. Vi ønsker at opnå dette gennem salg af LED belysning, men også ved at investere i genplantning af træer. For at reducere mængden af kulstof i luften samarbejder vi med Land Life Company om at plante træer på arealer, der tidligere er blevet beskadiget som følge af eksempelvis urbanisering eller skovbrande!

 

Energieneutraal

Hvad har vi opnået sammen indtil nu?

I Portugal har vi allerede plantet 6.546 træer i Freguesia de Tavares regionen for at dække vores CO2-emissioner. Som følge heraf vil der blive filtreret ca. 1.432 tons kulstof ud af luften i løbet af de næste 40 år. Med denne skovrejsning har vi også genskabt 9,12 hektar jord, hvilket er til glæde for både mennesker og dyr. Disse tal vil kun stige i de kommende år, idet vi hvert år planter træer sammen med Land Life Company for at udligne vores CO2 aftryk fra det foregående år.Jobs hos Lyskilderdirekte

Vi søger altid efter talentfulde nye kollegaer. Er du interresseret i at arbejde hos Lyskilderdirekte, et dynamisk firma med flere muligheder og er du frisk på et udlandsophold i Holland? Klik ind på vores job side! Any-Lamp Interior

Hvor finder du os?

Vores kontor er beliggende i nærheden af Eindhoven. Dette er lysets by og hjemsted for førende virksomheder som Noxion og Philips. Philips er den belysningsproducent, der har sat Eindhoven på landkortet. På få år er vi vokset fra 25 medarbejdere til mere end 200 med kontorer i Holland, Tyskland, Frankrig og Taiwan.

Lyskilderdirekte kan træffes på den følgende adresse nedenfor. Bemærk at vi ikke kan håndtere returvarer sendt direkte til denne adresse. Se venligst vores returneringsside vedrørende returneringer.

 

Kontoradresse Lyskilderdirekte.dk
Herstedøstervej 27-29
2600 Albertslund

Dansk SE-nummer: DK12755058


Hollandsk CVR: 17260313
Hollandsk VAT-nummer: NL821186462B01
EORI: NL852832515