Prisbasker

Altid den bedste pris! 


Når du køber et produkt fra Lyskilderdirekte, der er blevet specielt mærket som "PRISBASKER", er du sikret den laveste prisgaranti! Så behøver du ikke at sammenligne priserne hos andre leverandører online, for hos Lyskilderdirekte er du garanteret den laveste pris. Vores mission er fortsat at tilbyde alle LED pærer og LED armaturer til en fordelagtig pris fra topmærker som Noxion, Philips og Osram. På denne måde kan vi sammen sikre en grønnere verden og kan spare de nødvendige energiomkostninger. Vidste du forresten, at LED belysning har den hurtigste tilbagebetalingstid af alle miljøvenlige tiltag?


Hvordan går Lyskilderdirekte til værks?

Vores lave priser er for alle! Derfor tjekker vi priserne hos alle vores konkurrenter dagligt. Hvis vi støder på en lavere pris et andet sted, tilpasser vi automatisk prisen i vores webshop i henhold til den. Således kan vi altid tilbyde dig de bedste priser i en fair konkurrence.


Hvad skal jeg helt præcist gøre?

Hvis du finder et identisk produkt på en konkurrents hjemmeside, som er billigere end Lyskilderdirektes, belønner vi dig! Vi giver dig varen til samme pris som vores konkurrent. Derudover giver vi dig 10 % rabat, fordi vi vil takke dig for dit tip! Prisforskellen vil derefter blive refunderet til dig så hurtigt som muligt. Brug de tre trin nedenfor til at gøre krav på din laveste prisgaranti hos Lyskilderdirekte:

Trin 1 - Tjek vores vilkår og betingelser, og fortæl os, hvilket produkt du leder efter. Du kan gøre dette ved at sende en email til [email protected]

Trin 2 - Vi tjekker prisen for dig så hurtigt som muligt!

Trin 3 - Hvis alt er i orden, vil forskellen i pris i forhold til den anden udbyder, blive refunderet til din konto så hurtigt som muligt. Dette gøres via den samme betalingsmetode, som du brugte til at betale for din ordre.

Algemene voorwaarden

Betingelser og retningslinjer for vores laveste prisgaranti.

For at opnå laveste prisgaranti fra Lyskilderdirekte skal du vise os, at prisen på det pågældende produkt faktisk er lavere hos vores konkurrent. Du kan f.eks. tage et skærmbillede eller udskrive produktet fra den webshop og/eller den butik, hvor du har set det. Desuden er vores løfte om at give den laveste prisgaranti på daglig basis underlagt en række betingelser og retningslinjer. Vi har opstillet en oversigt over, hvad disse er, og hvad de omfatter, i nedenstående oversigt.
1. Vores laveste prisgaranti gælder også for konkurrenters kampagner og rabatter.

Det sker jævnligt, at vores konkurrenter tilbyder deres produkter med rabat eller bruger særlige tilbudspriser. Hvis vores laveste pris i sådanne tilfælde er højere, gælder vores laveste prisgaranti stadig.

2. Vores laveste prisgaranti gælder for konkurrenternes priser.

Voreslaveste prisgaranti gælder også for priserne hos konkurrenter, hvis (online-)butikker også er beliggende i Holland, og som driver deres butikker i overensstemmelse med de love og afgifter, der gælder her. Den pågældende butik skal også være tilgængelig til enhver tid af hensyn til garanti og service. Denne betingelse gælder derfor ikke, hvis frie handlende, udenlandske butikker og/eller privatpersoner sælger et produkt til en lavere pris.

3. Vores laveste prisgaranti gælder for priser fra internetudbydere.

Selvfølgelig gør de det! De samme betingelser som nævnt ovenfor er gældende. I dette tilfælde skal den konkurrerende internetudbyder også være beliggende i Holland. Butikken skal også drives i overensstemmelse med de love og afgifter, der gælder her i Holland. Desuden skal internetudbyderen altid være tilgængelig for garanti og service. 

4. Vores laveste prisgaranti gælder for de samme artikler.

For Lyskilderdirekte betyder det, at en række ting ved produktet skal være de samme, f.eks. producent, betegnelse og (tekniske) specifikationer. En anden vigtig betingelse er, at emballagen og/eller emballageenheden skal være den samme.

5. Vores laveste prisgaranti gælder for priser, der er og/eller var gældende på samme tidspunkt.

Hvis du sammenligner prisen på et produkt på vores webside med en konkurrents pris, er det en betingelse, at begge priser skal være gældende på samme tidspunkt, og at konkurrentens pris skal have været gældende i mindst én dag. .

6. Vores laveste prisgaranti gælder, hvis produktet faktisk er tilgængeligt hos konkurrenten..

Prisgarantien gælder, når du rent faktisk kan købe det tilsvarende produkt hos en konkurrent. Hvis det ikke er muligt at købe produktet hos en konkurrent, er den tilsvarende pris ikke gyldig. Vores lavestepris garanti gælder så ikke på det tidspunkt. 

7. Vores laveste prisgaranti gælder i 14 dage efter købet.

Hos Lyskilderdirekte har du ret til at gøre krav på vores laveste prisgaranti op til 14 dage efter købet af et produkt.

8. Vores laveste prisgaranti gælder ikke for konkurrenter og forhandlere.

Hvis der er konkurrenter, som ikke sælger de produkter, de selv har købt, gælder voreslaveste prisgaranti ikke. I dette tilfælde er der en mulighed for, at en konkurrent kan forsøge at købe et stort antal produkter under laveste prisgarantien på gunstige vilkår og derefter videresælge dem. Det ville være til skade for vores kunder, og det vil vi gerne undgå.

9. Vores laveste prisgaranti gælder ikke for udsalg.

Nedsatte priser, der i forbindelse med et specifikt udsalg, sæsonudsalg eller andet udsalg af et bestemt produkt, er ikke gyldige inden for vores laveste prisgaranti.

10. Vores laveste prisgaranti gælder ikke for auktioner.

En pris for et produkt, der er fastsat på en auktion og/eller en internetauktion, kan ikke sammenlignes med priserne på vores laveste prisgaranti hos Lyskilderdirekte.

11. Vores laveste prisgaranti gælder ikke for priser, der kun gælder inden for en begrænset kundekreds.

Vores laveste prisgaranti gælder kun, når en konkurrentpris faktisk tilbydes alle kunder. Den samme regel gælder, hvis prisen er tydeligt angivet på det pågældende produkt eller på den hylde, hvor produktet er placeret. Prisen skal også være gældende for mindst én dag. Priserne på vores produkter gælder naturligvis for alle på daglig basis. Hvis en konkurrent vælger at anvende prisen på et produkt kun på en bestemt gruppe af kunder, vil vi ikke deltage. Vi mener, at personlige tilbud ikke står i et rimeligt forhold til vores laveste prisgaranti. Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi denne garanti til alle vores kunder!

12. Vores laveste prisgaranti gælder ikke for prisgarantier, der tilbydes af konkurrenter.

Den vigtigste del af vores laveste prisgaranti er naturligvis prisen på de særligt udvalgte PRISBASKER-produkter, som vi tilbyder. Hvis en bestemt pris er opstået, fordi en konkurrent også har givet en prisgaranti på produktet, kan Lyskilderdirekte ikke anvende denne betingelse.

13. Vores laveste prisgaranti gælder ikke i kombination med uspecifikke fordele og/eller bonusser.

Hos Lyskilderdirekte anvender vi princippet om "Altid den laveste pris gennem vores PRISBASKER". Vores konkurrenter tilbyder regelmæssigt deres kunder bonusser eller lignende fordele baseret på f.eks. størrelsen af en bestemt omsætning. Dette princip kan ikke anvendes på specifikke produkter og gælder derfor ikke for vores laveste prisgaranti. 

14. Vores laveste prisgaranti gælder ikke, hvis købsprisen af den grund er fuldstændig og systematisk underbudt.