Ster Reclame

Vores kolleger i Holland har netop afsluttet et interessant nyt projekt. De designede belysningen til det nye kontor for Ster Reclame, en hollandsk fond, som laver reklamefilm for den hollandske offentlige tv-station. Sters CEO foreslog vores kollegaer på den hollandske udgave af Lyskilderdirekte (Any-lamp) at påtage sig projektet. Da Ster tog kontakt til os i marts 2022, var vi mere end glade for at kunne hjælpe dem med bæredygtig LED belysning, og efter en vellykket udbudsprocedure var projektet klar til at gå i gang.

 

Kundens ønsker 

Målet var at aflaste kunden med hensyn til belysningsplanen og leveringen af belysningen. Det var også vigtigt, at belysningen passede til bygningens karakter. Kundens vision var allerede ret konkret og de sendte os en konceptbelysningsplan. Vores projektleder var begejstret for at påtage sig dette projekt! Han satte sit eget præg på det og rejste til den hollandske by Hilversum, hjertet af det hollandske fjernsyn. Han fokuserede på flere vigtige aspekter, såsom budgettet og indretningsarkitektens syn. En række spørgsmål blev rejst. Skal interiøret være slankt eller legende? Hvilke produkter skal placeres hvor? Hvilket inventar opfylder kundens ønsker? Det var afgørende, at alt var afstemt og konsekvent.

 

Løsningen 

Som et første skridt udarbejdede vores belysningseksperter en visuel belysningsplan, der tog højde for alle kundens ønsker. Denne belysningsplan omfattede blandt andet de armaturer, vi havde tænkt os at bruge, og deres specifikationer, hvilket gav kunden en præcis idé om, hvordan belysningen ville komme til at se ud. Efter Ster's godkendelse kunne vi gå i gang med arbejdet. Vi smøgede ærmerne op og kunden kunne overlade arbejdet med belysningen helt til os. Vi gav omfattende rådgivning og placerede ordrerne hos de rigtige leverandører. 

 

For at skabe den rette lys atmosfære valgte vi armaturer fra blandt andet Noxion og Nordlux. Men vi var også kreative og besluttede os for at få skræddersyet armaturer specielt til kunden. At skabe en behagelig kontorstemning, som bidrager til, at medarbejderne nyder at arbejde på kontoret og opmuntrer dem til at komme ind på kontoret så meget som muligt. Kontoret skulle også have et luksuriøst look. Derfor valgte vi inventar, der formidlede dette perfekt med både accentbelysning på kunstværker og en behagelig generel belysning.

 


Resultatet


Den 1. april kunne Ster fejre åbningen af det nye kontor i Hilversum med en stor reception. Vi var selvfølgelig med til at fejre det. Ster er meget tilfredse med deres nye kontorbygning, og det er vi også! Med de mange forskellige indretninger er det lykkedes os at skabe en luksuriøs atmosfære i bygningen, hvor medarbejderne nu vil nyde at arbejde i mange år fremover.


Vores hollandske team

Raymond Beekmans
Project manager

Melissa Emanuel van de Velden
Account manager


Et udvalg af de produkter, som blev brugt i projektet

Alle varer kan bestilles på forespørgsel!

3F rail downlighter 

Pendant luminaire Artist

Wall luminaire LED flat & LED ring 

Pendant luminaire Wave 

3F rail spot
Sintra 

 

Pendant luminaire
Paco 3 


Har du brug for hjælp og rådgivning med dit projekt? Ifyld formularen herunder, så kontakter vi dig!