Den bedste LED belysningsgrossist for professionelle!

Leder du efter en pålidelig engrosforhandler, som kan levere de bedste LED belysningsløsninger til virksomheder? En forhandler med et stort lager, så du altid kan finde præcis det du leder efter? Eller vil du gerne kunne betale på faktura og/eller vil du gerne kunne få uforpligtende tilbud og belysningsanalyser til dit firma? Så er du kommet til det rette sted hos Lyskilderdirekte.

I årevis er vi den toneangivende og bedste online engroshandel i belysning i Europa. Vores brede varierede sortiment består udelukkende af kendte premium mærker som Philips, Osram og Noxion.

Vil du i gang med at købe engros belysning til markedets bedste priser? Så kan du tage kontakt til os ved at udfylde formularen her på siden med dine oplysninger. Du sender formularen ved at trykke på den orange "send" knap. Så sørger vi for du får oprettet en kundekonto, og kontakter vi dig så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde!

Som engroshandel tilbyder vi et komplet udvalg af lysteknologier og løsninger. Først og fremmest finder du hos os moderne og energieffektiv LED belysning, blandt andet LED paneler, LED lamper og LED lysrør. I vores sortiment finder du derudover også konventionelle lyskilder, såsom TL lysstofrør og sparepærer. Hvad ofte er særligt interessant for professionelle installatører og/eller fagmænd er vores højkvalitets LED strips, LED lysrender og LED skinnespots med 3-faset skinnesystem

Køber du ofte i store mængder og vil du spare penge uden at sænke kvaliteten på dine produkter? Så anbefaler vi vores eksklusive mærke Noxion! Med disse produkter får du ikke bare rigtig meget for pengene, men vi tilbyder også op til 5 års garanti på disse produkter. 

Vil du være kunde hos  os og/eller modtage et skræddersyet tilbud med mængderabatter? Så udfyld nedenstående formular og vi tager kontakt til dig så hurtigt som muligt. 

Vil du hellere kontakte os telefonisk?

 Det må du også rigtig gerne! Vores lyseksperter står klar til at hjælpe alle arbejdsdage fra kl. 8.30 til kl. 17.00.

Ring til os på telefonnummer:

89 88 09 71

Service-Mitarbeiter Jean-PierreService-Mitarbeiter Jean-Pierre

Vores løfter til professionelle installatører

Professionelle Services

Skræddersyede tilbud

Personlig kontaktperson

Rådgivning af vores lyseksperter

Sortiment

Stort udvalg af forskellige produkter

• Høj lagerbeholdning

• Kun den bedste kvalitet

Professionelle fordele

Op til 5 års garanti

Simpelt at bestille på faktura

Forsendelse indenfor 24 timer

Topmærker i vores LED engroshandel

Logo NoxionLogo Noxion
Logo PhilipsLogo Philips
Logo OsramLogo Osram
Logo LedvanceLogo Ledvance
Logo SylvaniaLogo Sylvania
Logo SteinelLogo Steinel

Tip! Regeringen stimulerer virksomheder til at opgradere til LED belysning med forskellige erhvervstilskud. Du kan nemlig søge om tilskud til den grønne omstilling. Du kan læse mere på Energistyrelsens hjemmeside


Vores LED Engroshandel sider

Leder du efter et specifikt produkt som du vil købe i store mængder? Så kan siderne herunder være behjælpsomme. Hvis du er interesseret i en af produktkategorierne klikker du bare på den orange knap. Så kommer du ind på siden hvor du kan læse mere om produktet, se priser, og du kan indhente et tilbud med mængderabat.

LED Lysrør Engroshandel

Produkter fra Philips, Osram, Sylvania og Noxion

Spar gennemsnitligt 50% sammenlignet med lysstofrør

Høj lagerbeholdning på forskellige produktserier

LED Paneler Engroshandel

Produkter fra Philips, Ledvance og Noxion

Flere størrelser: 60x60, 120x30, 120x20, 30x30 osv.

Stort udvalg af tilbehør

LED-Lampe von PhilipsLED-Lampe von Philips

LED Pærer Engroshandel

Produkter fra Philips, Osram og Noxion

Spar op til 90% sammenlignet med sparepærer

Høj lagerbeholdning på forskellige produktserier


Yderligere armaturer til LED engroshandleren

Vil du bestille specifikke lyskilder med mængderabat, såsom armaturer til rum med højt til loftet (High-Bays), LED projektører eller LED lysseriesystemer? Intet problem. Send os en forespørgsel ved at udfylde formularen øverst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Herunder finder du en kort præsentation af et par af de produkter som er særligt interessante indenfor LED engrosbelysning. 

LED High-Bays

Hos os finder du højkvalitets og bæredygtige LED High-Bays fra velrenommerede fabrikanter som Philips, Ledvance og Noxion. Disse klokkeformede LED armaturer har et højt lysudbytte og er derfor perfekte til belyse rum med højt til loftet. Du profiterer af en høj levetid på op til 100.000 timer og en besparelse på op til 60% sammenlignet med de konventionelle High-Bay armaturer. Men det er ikke alt: de fleste armaturer er også (DALI) dæmpbare og kan installeres i fugtige omgivelser (IP65 og højere). Produkter som følger HACCP retningslinjerne finder du også hos os.

LED-Hallenleuchte von PhilipsLED-Hallenleuchte von Philips

LED Lysseriesystemer

Lysseriesystemer er perfekte belysningsløsninger til lagerhaller (med høje reoler), produktionshaller, kontorer, supermarkeder og andre store detailforretninger der bør belyses med en optimal uafbrudt serie af lys. Du kan nemt og simpelt installere forskellige armaturelementer på de dertilhørende skinner, og de er nemme i vedligeholdelse og udskiftning. Ovenikøbet sparer du utrolig meget på din el-regning takket være den moderne og bæredygtige LED teknologi.  

Lichtbandsystem von LedvanceLichtbandsystem von Ledvance

LED Projektører

Vores LED projektører (også kaldet bredstråler eller floodlights) er ikke kun kendemærket med høj lumenværdi, men kan også fås med forskellige sensor muligheder. Har du brug for LED projektører som kun tænder når der er bevægelse eller hvis lysstyrken daler til et vist niveau, for eksempel om aftenen eller om natten? Intet problem. De kraftige projektører fra Philips, Ledvance og Osram kan anskaffes med høj IP-klassificering, hvilket betyder at de kan installeres udendørs og er rustede mod vind og vejr. 

LED-Fluter von LedvanceLED-Fluter von Ledvance

Er Lyskilderdirekte en engroshandel i belysning for forhandlere?

Ja, hos Lyskilderdirekte kan du sagtens købe ind som forhandler og videresælge til dine egne kunder. Så hvis du er installatør og har brug for et lager af lamper og armaturer af høj kvalitet til dit næste projekt, så er du kommet til det rette sted. Hvis du af en eller anden grund vil videresælge lyskilder så er det heller ikke noget problem. Kontakt os ved at udfylde formularen øverst på siden, og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.