89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Skift til LED Belysning

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.


Skift Til LED


LED spot paerer

Alternative LED Spots Pærer


LED-lysstofrør

Alternative LED Lysstofrør


LED CFL Alternative

Alternative LED CFL Pærer


LED Kapsel Pærer Alternative

Alternative LED Kapsel Pærer 

 

Fakta om LED-belysning

LED lyskilder har et meget lavt energiforbrug, og en meget lang levetid. Derfor er de billige i drift og ofte det foretrukne valg for mange. Lys fremmer vores velvære og sundhed og giver os energi til at klare en lang dag. LED belysning benyttes overalt, fra hjemmet, kontoret, engroslager og butikker.

RA-værdi (CRI) / Farvegengivelse


Angiver pærens evne til at gengive farver naturtro. Solens lys har en Ra-værdi på 100. I hjemmet ville der ofte blive brugt RA-værdi mellem 80-89, hvorimod i en butik ville man her benytte en Ra-værdi mellem 90-99. Læs mere her

Kun koldt lys? Nej!


Farvetemperatur angives i kelvin (K), og skalaen går fra 0 til 10.000 K. Jo lavere temperatur, desto varmere lys. Varme farver ligger på 2.700-3.300, neutrale farver på 3.300-5.000, mens kolde farver som ved dagslys ligger på over 5.000 Kelvin. Læs mere her

Indeklima og miljø


De traditionelle belysningsløsninger bruger en stor del af deres energi på at danne varme og en mindre del på at lyse, hvorimod LED næsten ikke udvikler varme. Kvaliteten af LED er med til, at forbedre indeklimaet og optimere ydeevnen. Led-lyskilder indholder samtidig inden kviksølv, hvilket er til gavn for miljøet.

LED-lys er ikke dyrt!


LED-lyskilder er måske dyrere i indkøb end gammeldags halogenpærer men grundet det lave energiforbrug og lange levetid, er din investering hurtigt tjent hjem. Ud over den årlige besparelse på elforbruget sparer du også på indkøb af pærer. For eksempel skal du købe 7 halogenpærer, hver gang du køber 1 tilsvarende LED-pære pga. den kortere levetid af halogenpæren. Læs mere her

Vil du læse mere om LED og alle mulighederne? Læs vores blogs. Andre populære sider: Lumen til Watt, Hvad er farvetemperatur?

Vil du heller se en kort video? - Besøg vores video side!

Vi tilbyder et bredt sortiment af LED lyskilder og LED armarturer, produkter af højeste kvalitet med helt op til 5 års garanti. 

Energistyrelsen har også en website, sparenergi.dk på deres side kan du læse om energivenlig belysning og til privatpersoner, erhverv og det offentlige.

 

Populære produkter:

 

 

Noxion
Philips
LEDvance
Osram
Steinel
Sylvania