Skift til LED Belysning


Skift Til LED

 

Skift til LED belysning - det giver kun fordele!

Du kan reducere dit el-forbrug markant ved at skifte til LED belysning. Det lave energiforbrug som LED pærer og  LED armaturer kræver gør det muligt for dig at realisere en betydelig el-besparelse i dit budget, helt op til 70% i gennemsnit. Af andre fordele kan nævnes at de bæredygtige LED lyskilder holder i årevis, hvilket også vil resultere i et fald i vedligeholdelses- og udskiftningsomkostningerne. Som følge heraf vil du erfare en kort tilbagebetalingstid. Se derudover, herunder, hvilke yderligere positive fordele der er ved at indstallere LED belysning på arbejdspladsen, i hjemmet , forening, sportsklub eller et andet sted:


Lamp

Ingen negativ lyspåvirkning - LED lys er flimmerfri så medarbejdere og gæster oplever ingen lysubehag eller klager. Tværtimod giver det folk mulighed for at arbejde mere effektivt samt at bruge rummet på en mere afslappet måde.

Lamp

Valg af lysfarve - LED pærer og armaturer fås i forskellige lysfarver og endda med flere lysfarver i en lyskilde, hvilket er en ideel løsning til boliger og kontoromgivelser. 

Lamp

DALI smart belysning - Takket være DALI-systemet giver det mulighed for at gruppere armaturer (zonebelysning) og indstille forskellige funktioner, for eksempel automatisk tænd- og sluktider eller lysdæmpningsniveauer. 

Lamp

Brugervenlig udskiftning - Du kan udskifte dine gamle lyskilder direkte med en LED pære, idet LED lyskilder er udviklet til at passe i den samme sokkel som de traditonelle pærer bruger. Det samme gælder for armaturer. LED lyskilder bliver aldrig varme når de er i brug. 

Skift til LED og hjælp miljøet


Hos Lyskilderdirekte nyder du ikke kun godt af en bæredygtig belysningsløsning, men du bidrager også til at sikre en grøn og ren verden. Vi støtter Katingan Mentaya-projektet i Indonesien for at kompensere for vores nuværende CO²-udledning. Med dette projekt fjerner vi ikke kun CO2 fra luften, men vi er også med til at forbedre adgangen til uddannelse, basale behov og den lokale infrastruktur.


earth

Derudover vil forskellige truede arter blive beskyttet, og et mikrofinansieringsprogram for lokale kvindegrupper vil blive støttet. Ved at købe LED bidrager du også til dette!Kan vi hjælpe dig med at skifte til LED?

 


 

Klik på din gamle lyskilde og bliv henvist til en passende LED erstatning!


LED spot paerer

Alternative LED Spotpærer


LED-lysstofrør

Alternative LED Lysstofrør


LED CFL Alternative

Alternative LED CFL


Alternative LED kapselpærer

Alternative LED Kapselpærer

 


 

Fakta om LED belysning

LED lyskilder har et meget lavt energiforbrug, og en meget lang levetid. Derfor er de billige i drift og ofte det foretrukne valg for mange. Lys fremmer vores velvære og sundhed og giver os energi til at klare en lang dag. LED belysning benyttes overalt, fra hjemmet, kontoret, engroslager og butikker:

Color rendering

Farvegengivelse

Angiver pærens evne til at gengive farver naturtro. Solens lys har en Ra-værdi på 100. I hjemmet ville der ofte blive brugt RA-værdi mellem 80-89, hvorimod i en butik ville man her benytte en Ra-værdi mellem 90-99. Læs mere her...

Light colour

Kun koldt lys? Nej!

Farvetemperatur angives i kelvin (K), og skalaen går fra 0 til 10.000 K. Jo lavere temperatur, desto varmere lys. Varme farver ligger på 2.700-3.300K, neutrale farver på 3.300-5.000K, mens kolde farver som ved dagslys ligger på over 5.000K. Læs mere her...

Installatie

Skal jeg ændre noget i min lampe først? Nej!

Alle vores LED lyskilder kan erstatte de konventionelle pærer direkte. De bruger samme sokkelstørrelse, så i de fleste tilfælde skal du ikke foretage nogen justeringer af dit nuværende armatur. Det vil sige, du kan begynde at spare penge med det samme! Du kan også vælge at udskifte dit armatur med et bæredygtigt integreret LED armatur. Læs mere her...

ROI LED

LED lys er ikke dyrt!

LED lyskilder er måske dyrere i indkøb end gammeldags halogenpærer, men grundet det lave energiforbrug og den lange levetid, er din investering hurtigt tjent hjem. Ud over den årlige besparelse på elforbruget sparer du også på indkøb af pærer. For eksempel skal du købe 7 halogenpærer, hver gang du kun behøver at købe 1 tilsvarende LED pære, grundet halogenpærens korte levetid. Læs mere her...

LED lysdæmpning

Flimrer LED lys når det skal dæmpes? Nej!

Det er godt at vide, at LED belysning kun kan dæmpes med en LED lysdæmper. Det skyldes, at LED anvender en anden teknologi end de konventionelle lyskilder. Dæmpbare LED pærer kan dæmpes præcis til det ønskede lysniveau; til information er 50% dæmpning lig med 50% af lysintensiteten. Du bør dog tage hensyn til lysdæmperens minimale og maksimale belastning (f.eks. 0-100 W) og medregne en anbefalet watt-reserve for at undgå flimmer i lyset. Læs mere her...


Watt Lumen

Er watt-styrken lig med lys-styrken? Nej!

For glødepærer, halogenpærer og energisparepærer er wattangivelsen en angivelse af lysudbyttet. Dette er dog ikke tilfældet med lysdioder. I dette tilfælde henviser watt-tallet til lyskildens energiforbrug. Hvordan ved du så, hvor stærkt lysintensiteten er? Det gør du ved at se på antallet af lumen. Bemærk: Et højt lysudbytte kan få en varm lysfarve til at virke lysere. Når du udskifter en lyskilde med LED teknologi, skal du derfor se på både lysfarven og antallet af lumen. Vil du vide mere om, hvilket antal lumen der erstatter din gamle pære? Læs mere her...

 

 


 

Vores kunder vælger

 

Pendel lamper | Designerlamper

Med en E27 "stor skrue" fatning.

LED Filament |Kultrådspærer

Tonede E14 en E27 LED pærer.

LED Indbygningsspots

LED ingreret spots eller med en GU10 sokkel.

LED Spot pærer

LED GU10, GU5.3, GU4, G53 med flere.

 

LED Lysrender

LED ingreret armaturer eller armaturer med plads til T8 LED lysrør .

LED Lysrør

T9 (runde), T5 eller
T8 LED lysrør.

LED Paneler

Erstatter lysarmaturer (indbygget og påmonteret).

LED Lysseriesystemer

Erstatter lysarmaturer
(påmonteret).

 


 

Skræddersyet tilbud

Har du brug for information til at udføre et projekt?

Lyskilderdirekte er det rette sted at handle belysning i topkvalitet til kontor, detailhandel, industri og meget mere. Som erhvervskunde finder du de bedste lyskilder, armaturer og tilbehør til engros priser. Vi tilbyder også en række ekstra services såsom en PRO-konto med alle de nødvendige oplysninger så du kan administrere dine indkøb pr. filial eller afdeling. Naturligvis beregner vi også gerne et skræddersyet belysningstilbud til dig.