• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder


Skift Til LED


LED spot paerer

Alternative LED Spots Pærer


LED-lysstofrør

Alternative LED Lysstofrør


LED CFL Alternative

Alternative LED CFL


Alternative LED kapsel pærer

Alternative LED Kapsel PærerFakta om LED-belysning

LED lyskilder har et meget lavt energiforbrug, og en meget lang levetid. Derfor er de billige i drift og ofte det foretrukne valg for mange. Lys fremmer vores velvære og sundhed og giver os energi til at klare en lang dag. LED belysning benyttes overalt, fra hjemmet, kontoret, engroslager og butikker.

RA-værdi (CRI) / Farvegengivelse


Angiver pærens evne til at gengive farver naturtro. Solens lys har en Ra-værdi på 100. I hjemmet ville der ofte blive brugt RA-værdi mellem 80-89, hvorimod i en butik ville man her benytte en Ra-værdi mellem 90-99.

Kun koldt lys? Nej!


Farvetemperatur angives i kelvin (K), og skalaen går fra 0 til 10.000 K. Jo lavere temperatur, desto varmere lys. Varme farver ligger på 2.700-3.300, neutrale farver på 3.300-5.000, mens kolde farver som ved dagslys ligger på over 5.000 Kelvin.

Indeklima og miljø


De traditionelle belysningsløsninger bruger en stor del af deres energi på at danne varme og en mindre del på at lyse, hvorimod LED næsten ikke udvikler varme. Kvaliteten af LED er med til, at forbedre indeklimaet og optimere ydeevnen. Led-lyskilder indholder samtidig inden kviksølv, hvilket er til gavn for miljøet.

LED-lys er ikke dyrt!


LED-lyskilder er måske dyrere i indkøb end gammeldags halogenpærer men grundet det lave energiforbrug og lange levetid, er din investering hurtigt tjent hjem. Ud over den årlige besparelse på elforbruget sparer du også på indkøb af pærer. For eksempel skal du købe 7 halogenpærer, hver gang du køber 1 tilsvarende LED-pære pga. den kortere levetid af halogenpæren.

Vil du læse mere om LED og alle mulighederne? Læs vores blogs.

Energistyrelsen har også en website, sparenergi.dk på deres side kan du læse om energivenlig belysning og til privatpersoner, erhverv og det offentlige.

 

Populære produkter: