Belysningsprojekt - Sportshal 

Vidste du, at vi samarbejder med Cosmicnode? Belysningsprojektet med smart trådløs belysning i en sportshal er et godt eksempel på dette. Til dette projekt blev der foreslået en smart løsning, som er meget nem at bruge med Cosmicnode appen og lyskontakter, og som også er nem at installere. Vi leverede de nødvendige belysningsarmaturer, som sammen med Cosmicnodes sensorer og software gav volleyballhallen en ny, bæredygtig belysningsløsning. 

 

Kundens ønske 

Vores kunde var specifikt på udkig efter et brugervenligt, men tilpasningsdygtigt belysningssystem til at erstatte deres gamle, forældede belysning. Belysningen måtte ikke blænde atleter eller tilskuere, og kunden ønskede også en smart belysningsløsning. Derudover ønskede de en bæredygtig løsning, der ville reducere energiforbruget i sportscentret betydeligt. 

 

Belysningsløsning & resultat 

Følgende faktorer var afgørende for, at vores kunde valgte Cosmicnode: de minimale ændringer i sportscentrets nuværende infrastruktur og det omkostningseffektive køb inklusive smart styring. Noxion Ecowhite LED highbays blev installeret ved de forskellige lyspunkter, som er slagfaste og har en indbygget Cosmicnode-sensor. 

Efter at have tilsluttet disse LED armaturer til Cosmicnode appen har kunden kunnet tilpasse belysningen i hallen ved flere lejligheder. Under en volleyballkamp på banen blev den skarpe belysning f.eks. kombineret med dæmpet belysning i tilskuer- og siddeområderne for at forbedre spiloplevelsen for alle involverede. Denne fleksible fordeling af belysningen i et givet område reducerede også det unødvendige energiforbrug. Smart LED belysning til sportshaller 

I dette belysningsprojekt blev der udelukkende brugt Noxion Ecowhite LED highbays med en cosmicnode sensor. 

Godt at vide... Disse robuste LED armaturer kan bestilles hos os både med og uden Cosmicnode sensor. 

Noxion Ecowhite LED High Bay 

Lyder det interessant med Cosmicnode? Ring til os!

Specialdesignet belysning fås på forespørgsel!

Du kan hurtigt og nemt få professionel rådgivning om belysning, ved at ringe til os.

Du kan få fat på os på hverdage mandag-fredag kl 8.30-17.00. Ring telefon 89 87 19 85


Har du brug for hjælp eller rådgivning med dit projekt? Ifyld dine detaljer herunder - så hører du fra os!