Forrige

Noxion er en hollandsk virksomhed, som slår sine rødder i Eindhoven. Noxion har eksisteret siden 2000, i tidernes morgen begyndte de som grossister af LED armaturer og senere som producent af LED-armaturer. Alle produkter fra Noxion er testet og godkendt af EIC og lever op til alle krav indenfor EU's belysningskrav.  

Energieffektivitet og kvalitet er nogle af Noxion's nøgleord, derfor er der også en lang garantiperiode på produkterne. Sortimentet er bredt - fra LED paneler og spots til kontoret til udendørs industri belysning. Sortimentet bliver konstant opdateret, udvidet og kvalitets kontrolleret. 

Kontor-belysning

LED lys forbedrer medarbejderes velvære og skaber en følelse af identitet på arbejdspladsen, og mindsker energiforbruget.

Philips buitenverlichting

Udendørsbelysning

Energivenligt LED udendørsbelysning er afgørende for gæster at føle sig velkommen eller for eksempel oplyse et stort område. LED udendørsbelysning benyttes for at skabe orientering, sikkerhed og stemning.

Industri belysning

I industribranchen er LED-belysning uden tvivl den rette belysning løsning. Ved at skifte til LED-armaturer, kan du opnå store besparelser på energiforbruget og samtidig give opnå en optimal belysning

loading

Vent venligst ...

Godt gået !, produktet er tilføjet til din indkøbsvogn

Fortsætte med at handle
Til kassen