• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Noxion Logo

 

Noxion, best in class lighting

Gennemført kvalitet, effektiv og pålidelig LED belysning er de bedste kendetegn for det førende lysmærke, Noxion. Disse egenskaber kan spores tilbage i alle Noxions produkter. Materialerne er nøje udvalgt, og den nyeste LED teknologi er integreret i alle produkterne. Det ultimative mål er at kunne tilbyde en bred vifte af LED belysning, i topkvalitet, med den længst mulige levetid, til skarpe og konkurrencedygtige priser. Ved at skifte til Noxion belysning, kan du spare helt op til 70% på dine energiomkostninger sammenlignet med brugen af de traditionelle lyskilder. Der tilbydes kvalitets- og bæredygtig belysningsløsninger til alle anvendelsesområder. Det er ikke uden grund, at Noxion har været det hurtigst voksende lysmærke i Europa i årevis. I flere og flere virksomheder er det Noxion LED belysning, der sikrer den optimale lyskvalitet i hverdagen. Find hele Noxions LED belysningsserie på denne side og skift til LED belysning i dag!

 

Noxion logoSchool en leerlingen

Multifunktionel LED-belysning

Noxion LED belysning er meget alsidig og velegnet i mange forskellige miljøer. Alle armaturerne fra Noxion har de påkrævede CE-, EMC-, RoH-, ENEC-, TUV- og GS-certifikater, hvilket også forsikrer dig om, at du træffer et godt og sikkert valg. Dertil følger en garantiperiode på helt op til 7 år på nogle af Noxion produkterne. Takket være den høje produktkvalitet, behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning, i flere år efter installationen af et Noxion armatur. Desuden kan du reducere dine energiomkostninger med det samme. Noxion LED armaturer er designet til at holde i mange år. For nogle armaturer gælder der en levetid på helt op til 30 år i et gennemsnitligt produktionsmiljø, med 60 timer lys om ugen! Der arbejdes konstant på at forbedre hver produktlinje, samt at udbrede tilbuddet af specifikationer og muligheder, baseret på nye forbrugerbehov. Bemærk også Noxions udbud af flere farvetemperaturer i et LED-armatur. I vores sortiment kan du finde Noxion LED paneler med en UGR-værdi <19, som er særdeles velegnede til skoler og kontorer. Se også de efterspurgte kraftige Noxion LED High-Bay lamper, som er kendt for at genere maksimal lyseffekt egnet til store høj lofter i lagre og produktionshaller. Noxion dækker et bredt marked af belysningbehov, og kan levere belysningsløsninger, der passer overalt fra cateringbranchen til industrien og fra detailhandel til sundhedsvæsenet.

LED Panalen

 

Den grønne mission

Udover at stræbe efter at levere den bedste LED belysning på markedet, sætter Noxion stor fokus på klimaet. Beslutninger træffes med øje for at kunne bidrage til at gøre vores planet til et grønnere sted. Udtrykket 'bæredygtighed' er meget vigtigt, når der produceres og fremstilles Noxion produkter. Produktion af energieffektive LED belysningsløsninger handler ikke kun om at overholde europæiske love og regler, som er relevante i dag, men også om at tænke på, hvad der kommer i fremtiden. Noxion bidrager til at reducere de globale C02-emissioner ved at tilbyde bæredygtig LED belysning som reducerer energiforbruget betydeligt.


 

 

Noxion: Best in class lighting