KCL - Logistikcenter

KCL's logistikcenter i Skoppum i Norge omfatter kontorer, lager og produktion - alt sammen under ét tag på et samlet areal på 11.000 kvm. KCL importerer, markedsfører og distribuerer udstyr og sliddele til biler, hobbyværktøj, industrielt værktøj, smøre-, olie- og værkstedsudstyr, byggeprodukter, hydrauliske komponenter og kundetilpassede hydrauliske applikationer.

KCL's forretningsidé:
"Forenkle og løse kundernes behov inden for bil-, industri- og byggesektoren med brands, salg, service og ekspertise."

 


Kundens ønske

Målet var at spare på strømmen og reducere elomkostningerne. Så valget var enkelt - invester i energieffektive lyskilder! Først og fremmest havde KCL brug for ny LED belysning til deres kontorer, som er på i alt 200 kvadratmeter. Vores belysningsekspert Ole var klar til at påtage sig projektet og finde den absolut bedste belysningsløsning.

 

KCL - Noxion forhandler!

Med et vellykket samarbejde og en god relation med os spurgte KCL, om de måtte sælge Noxion produkter i deres webshop. Ikke en dårlig idé, tænkte vi!  Og der begyndte rejsen... KCL sælger nu Noxion belysning fra deres eget lager i Norge og direkte til kunder over hele verden. Den eneste webshop i Europa, der sælger vores eget Noxion brand, udover os! Det er et bevis på, hvor godt vores brand faktisk er - belysning af høj kvalitet til rimelige priser. Hermed er KCL vores Noxion forhandler!

Resultatet

Allerede nu kan KCL se reducerede energiomkostninger og elbesparelser - præcis hvad der var målet! Inde på kontorerne blev der installeret Noxion LED lysrør, og udenfor i hallen og korridoren blev der installeret Osram LED pærer. Med i alt 440 lyskilder installeret har KCL nu en jævn, behagelig og energieffektiv LED belysning!


Lyskilderne som blev brugt i projektet

I dette projekt blev der installeret 220 Noxion T8 LED lysrør (Avant Standard Output) på deres kontor.

  • 830 Varmhvid
  • 1800 Lumen
  • 50.000 timer

Dertil fik KCL også 220 Osram Dulux-D LED pærer i armaturerne i gangene og andre områder uden for kontorerne.

  • 830 Varmhvid
  • 990 Lumen
  • 30.000 timer

Noxion T8 LED lysrør

Osram Dulux-D LED KompaktlysrörOsram Dulux-D LED Kompaktlysrör

Osram Dulux-D pærer


Har du brug for hjælp eller rådgivning med dit projekt? Ifyld dine detaljer herunder - så hører du fra os!