• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED pærer

Her finder du vores store udvalg af LED lyskilder! Alt fra LED pærer, LED spots, LED kapselpærer til LED lysrør. Ved at vælge belysning med LED teknologi, vælger du fremtidens lyskilde. Levetiden for LED lyskilder, er op til 30 gange længere end en traditionelle pærer. Samtidig kan du med LED pærer spare helt op til 70% i energiforbrug. LED-lyspærer yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ingen langsom opstart eller ventetid. Vi har mange forskellige slags LED lyskilder, du kan benytte vores filter til at finde din favorit. Vi sælger kun kvalitets mærker som Philips, Noxion og Osram. Med op til 3 års garanti, og naturligvis til en skarp pris! Kig efter Kelvin, når du vælger din nye LED pære, et lavt kelvin tal giver et varmt lys, og jo højere kelvin jo koldere lys. 2700 kelvin svarer til en glødepære. Husk at kigge efter Lumen og ikke watt. Jo højere lumen tal, jo kraftigere lys.  
FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 2652 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er fordelene ved LED-belysning?

Der er mange grunde til, at det kan betale sig at skifte til LED-lys. Nedenfor har vi listet de vigtigste fordele ved LED. Vent ikke længere, og vælg LED-belysning fra Lyskilderdirekte!

 • Store energibesparelser på op til 90%.
 • Mindre pærerskift
 • Høj effektivitet
 • Lang levetid
 • Høj lysudbytte
 • Ingen kviksølv
 • LED-lyskilder bliver ikke varme
 • Holdbar og genanvendelig
 • Godt for miljøet
 • LED-belysning reducerer C02-emissionerne

En fordel, der straks skiller sig ud, er LED lyskildernes lave wattforbrug. Dette sikrer, at en LED-pærer bruger meget mindre energi, samtidig med at den stadig leverer den samme ydelse som en konventionel lyskilde, som kræver meget mere strøm. Den største forskel afspejles i energiomkostningerne, fordi de er op til 90% lavere, når du bruger LED-belysning! Og du vil straks kunne mærke det på din energiregning!


Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg ønsker at købe en LED-pære?

Vil du gerne købe en LED lyspære online? Så er der et par ting at overveje. Vi hjælper dig gerne med dette, så du altid ender med den rigtige LED lyspære. Du kan også bruge vores praktiske udvælgelsesværktøj til at hjælpe dig med at finde den rigtige LED-belysning.

I hvilket rum skal LED-pæren installeres? Dette er meget relevant, fordi hvert rum har et andet formål. Ønsker du at tilføre ekstra atmosfære til et rum, eller har du brug for et klart og lidt lysere lys?

Kontroller altid hvilken sokkel du har på din eksisterende belysning. Vores LED-lyskilder kan erstatte konventionel belysning i de samme armaturer 1:1, ofte uden at armaturet skal udskiftes.

Hvilken farvetemperatur er bedst? Der er mange muligheder her. Fra meget stemningsfulde LED-lamper med ekstra varmt hvidt lys (1800K - 2700K) til dagslys hvidt lys (6500K). Vil du vide mere om farvetemperatur? Klik her for læse mere.

Hvilken effekt og lysstyrke har jeg brug for? Ønsker du at bruge LED pæren i et stort rum? Så er et højt lysudbytte på omkring 1000 lumen passende. Til mindre rum eller rum, hvor atmosfæren er særlig vigtig, er en LED pære med et lavere antal lumen (fra 200 lm) tilstrækkelig. 

 

Hvilken farvetemperatur skal jeg vælge?

LED-lyskilder fås i forskellige lysfarver. Nedenstående tabel viser, hvilke og til hvilke rum de er særligt velegnede:

Farvetemperatur Kelvin Information 
Ekstra varm hvid 1800 - 2700 Kelvin

Ekstra varmt hvidt lys kan opfattes som et atmosfærisk lys, der minder om stearinlys. Denne lyse farve anvendes derfor primært i lounges, i hotelbranchen eller i hjemmet i stuen eller soveværelset.

Varm hvid 3000 Kelvin Varmt hvidt lys anbefales, når du ønsker at skabe en afslappet atmosfære. Denne lyse farve er derfor perfekt til restauranter, hoteller, receptioner, foyerer, omklædningsrum og venteværelser.
Kold hvid 4000 Kelvin

Køligt hvidt lys øger koncentrationen og forbedrer den visuelle ydeevne. Denne lyse farve er derfor perfekt til kontorer, skoler og andre arbejdsmiljøer som f.eks. frisørsaloner, lagerhuse, fabrikker og showrooms.

Dagslys 6500 Kelvin LED-belysning i dagslys øger også koncentrationen og forbedrer den visuelle ydeevne. Den er ideel til miljøer, hvor der udføres detaljeret arbejde, f.eks. på hospitaler, laboratorier og værksteder.

 

Kan LED pærer dæmpes?


Ja, det er de! Størstedelen af LED pærerne i vores sortiment er dæmpbare - men det gælder ikke for alle produkter. Om en lampe er dæmpbar eller ej, kan du altid finde ud af ved at se på produkttitlen og/eller de tekniske oplysninger i produktdetaljerne. Alternativt kan du besøge vores kategoriside: Dæmpbare LED-pærer og søge efter den rigtige dæmpbare pære. Bemærk venligst, at du skal bruge en LED lysdæmper for at dæmpe dæmpbare LED-pærer. Bemærk venligst, at dæmpning af LED lys ikke fungerer med en konventionel lysdæmper.

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.