• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED high-bay

LED High-Bay armatur er den perfekte løsning for dit HPL, HPI, HQL eller HQI klokarmatur. LED High Bay armatur er egnet til belysning af områder med en loftshøjde på mellem 6 og 20 meter. For eksempel varehuse, lager og fabrikker. Takket være dets IP65 værdi er disse armaturer beskyttet mod vand og støv. Med LED High Bay er du garanteret lav vedligeholdelse og en lavere energiregning.
FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 111 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvorfor er high bays velegnede til belysning af gangarealer?


Haller, hvor der arbejdes, skal være godt oplyste for at skabe perfekte arbejdsforhold og garantere sikkerhed. Den perfekte gangbelysning skal have særlige egenskaber.

Loftshøjden i haller er ofte højere end i normale rum. Derfor skal armaturerne have en meget højere lysstrøm (Lumen). Dette giver dig mulighed for at belyse området optimalt. De fleste produkter er ikke egnede til dette, fordi de simpelthen genererer for lidt lys. Et gennemsnitligt LED-rør har f.eks. en lumenværdi på 820 lumen.

Det er her, at highbays skinner. Disse armaturer har en meget høj lysstrøm (f.eks. 30.000 lumen) og kan derfor give tilstrækkeligt med lys til dit arbejdsmiljø. Vi anbefaler, at du bruger LED-lys. Disse produkter er meget mere effektive end konventionel højbagsbelysning. Du kan spare op til 70 % af dine energiomkostninger. Desuden har LED højhøjbelysning en meget længere levetid, hvilket reducerer vedligeholdelses- og udskiftningsomkostningerne betydeligt. Desuden der LED High bays også bedre for miljøet end for eksempel HPI pærer.

 

Hvad er vigtigt for den ideelle lager-belysning?

Som beskrevet ovenfor er det vigtigt, at der er tilstrækkeligt med lys i lagre, så medarbejderne kan arbejde så effektivt som muligt, og risikoen for ulykker minimeres. DIN EN 12464-1 ("Belysning af arbejdspladser og indendørs områder") er en god vejledning her. I henhold til denne standard er en lysstrøm på 200 lumen pr. kvadratmeter (også kaldet Lux) foreskrevet for lagerbygninger. Lager, hvor der udføres groft arbejde, f.eks. industrihaller, kræver mindst 300 lm/m². Afhængigt af hvor detaljeret arbejdet er, kan det også være nødvendigt med 500 lm/m².

Beskyttelsesgraden spiller også en vigtig rolle for belysning i gangen. Hvis du f.eks. ønsker at belyse en hal, hvor klimaet er fugtigt, eller hvis lampen endda kommer i regelmæssig kontakt med vand, skal du søge efter beskyttelsesklasse IP65. Det betyder, at dine lamper også er beskyttet mod vandstråler fra alle retninger. Med beskyttelsesklasse IP66 kan du endda udsætte lamperne for kraftige vandstråler. LED high bays af denne type er f.eks. meget velegnede til stalde, hvor man ofte skal rengøre belysningen.

Endelig bør du tænke på farvetemperaturen på dine LED indendørs armaturer. I arbejdsmiljøer bør der generelt anvendes kold hvid (4000K) eller dagslys hvid (6500K) belysning. Det skyldes, at det høje indhold af blå farve i disse lyse farver hjælper dine medarbejdere til at koncentrere sig og være opmærksomme. Varm hvid (3000K) eller ekstra varm hvid (2700K) belysning ser måske mere indbydende ud, men den har en for afslappende effekt, hvilket gør kroppen træt.

 

Alle oplysninger, helt kort..

  • Lagerbygninger har brug for mindst 200 lm/m².
  • I rum, hvor der udføres groft arbejde, skal der være mindst 300 lm/m².
  • Haller, hvor der udføres detaljeret arbejde, har fordel af 500 lm/m².
  • I haller med et fugtigt klima er beskyttelsesklasse IP65 egnet.
  • Hvis lamperne rengøres regelmæssigt med vandstråler, bør de have mindst IP66.
  • Kold hvid (4000K) og dagslys hvid (6500K) fremmer koncentrationen og gør detaljerne synlige.

 

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.