Skift til LED Lys i din virksomhed

Som virksomhed eller offentlig institution vil I med fordel kunne skifte til LED. Et skift til LED minsker jeres elregning og øger medarbejderes sundhed. I det følgende vil vi gå mere i detaljer om fordelene ved LED-belysning for virksomheder. Derudover har du mulighed for at få hjælp til en problemfri overgang eller til at købe de rigtige LED-alternativer med det samme. I vores online shop finder du et stort udvalg af LED-lyskilder af høj kvalitet fra kendte mærker som Philips, Noxion og Ledvance.

heartheart

Øger velværet

LED har direkte indflydelse på vores humør og generelle velvære. Lysblænding, flimren, farvetemperatur og intensitet har alle på forskellige måder indflydelse på hvordan vi har det. Højkvalitets belysning kan lede til at man er mindre udmattet, forekommer hovedpine og sygdom, gør en mere årvagen, øger effektiviteten og reducerer fejl. Det er jo vigtigt, for din medarbejders velvære har direkte indflydelse på bundlinjen. Derudover er det rigtige LED lys også brugervenligt for både gæster og medarbejdere. Små forbedringer gør en stor forskel! 

flashflash

Spar op til 70 % på energiomkostningerne

Elpriserne stiger og omkostningerne for belysning kan udgøre helt op til 40% af din elregning. Ved at skifte til LED med intelligente styringssystemer, kan du med det samme  spare helt op til 70% i gennemsnit. Konventionel belysning afgiver op i mod 90% af energiforbruget som varme, derfor er de traditionelle lyskilder ineffektive og dyre i forbrug.  Med den super effektive LED teknologi er det omvendt. På den måde støtter jeres virksomhed bæredygtigt forbrug, samtidig med at I sparer penge. 

toolstools

Meget mindre vedligeholdelse

Udskiftnings- og vedligeholdelsesomkostninger på LED pærer og LED armaturer er generelt 5 gange lavere end ved konventionel belysning. Takket være  den lange levetid og overlegne produktkvalitet på LED lamper, er dette enhver lokaleansvarlige første valg. Du behøver nemlig kun at udskifte dine lyskilder en gang i løbet af mange år, istedet for at at skulle betale for vedligeholdelsespersonale hvert eneste år. Fiasko og irritation over belysning  med dårlig kvalitet og en kort levetid er blevet historie med LED!

diagramdiagram

Fantastisk investeringsafkast

Du opnår det største afkast hvis dine tjenester (retail, kontor og produktion) eller produkter (mode, biler) bliver udstillet i det optimale lys. Sådan får du dine kunders opmærksomhed og dermed øges købshensigten. Anskaffelse af LED har i sig selv også et højt investeringsafkast, på grund af de attraktive besparelser på elomkostninger og den relativt lave investering i udstyr. Derfor har LED også en kort tilbagebetalingsperiode (gennemsnitligt 12-48 måneder). Ovenikøbet er LED belysning en solid financiel beslutning for din virksomhed, da levetiden på et produkt falder under garantien.

flashflash

Lavere CO2-udledning

Eftersom LED pærer og armaturer bruger mindre energi end traditionelle lyskilder er der brug for mindre elektricitet. Derudover omsætter LED lys kun 10% af sit totale energiforbrug om i varme. LED har derfor også en positiv effekt på CO2-udledningen og er et bæredygtigt valg. Hvor halogenlamper og sparepærer kan blive overophedet, er dette ikke muligt med LED. Lyskilderdirekte stræber efter at være CO2 neutrale i 2023! Det vil vi opnå ved at sælge LED belysning, og ved at investere i genplantning af skove.

toolstools

Brugervenlig med smarte muligheder

LED er i konstant udvikling, hvilket gør at brugervenligheden hele tiden forbedres for din virksomhed eller organisation. Nu om dage kan de fleste LED armaturer anskaffes med et DALI armatur, som gør det muligt at gruppere dine LEDs, samtidig med at de er udstyret med de samme indstillinger, såsom automatisk tænd/sluk funktion og kontrol over lysintensiteten. Læs mere om DALI armaturer her. Der findes også en række LED-belysningsløsninger med en praktisk sensor til ubenyttede rum som f.eks. hotelgange eller til nødbelysning. Smart Lighting er en anden mulighed, hvor du kan styre lyset via en smartphone eller tablet.

Realised lighting projectRealised lighting project

Har du brug for hjælp til at virkeliggøre den perfekte belysningsplan?

Så er du kommet til rette sted hos Lyskilderdirekte. Vores lyseksperter er klar til at hjælpe dig videre med en skræddersyet belysningsløsning. De kan hjælpe med at analysere din nuværende situation og udfra den information, sender vi dig et tilbud, som passer til jeres behov og budget.

 

Afsluttede belysningsprojekter 

LED-Bürobeleuchtung bei Quooker LED-Bürobeleuchtung bei Quooker

Kontorbelysning

LED-Shopbeleuchtung bei DeBijenkorfLED-Shopbeleuchtung bei DeBijenkorf

Butiksbelysning

LED-Ausstellungsbeleuchtung bei DAFLED-Ausstellungsbeleuchtung bei DAF

Museum & showrooms