Skift til LED Lys i din virksomhed

Opnå store besparelser og fremtidssikring på den mest effektive måde med LED belysning!  

Der er utrolig mange fordele ved at vælge LED, både sundhedsmæssigt, angående brugervenlighed, energieffektivt og sidst men ikke mindst omkring besparelse på energiomkostningerne!

Det lyder da godt, ik?

Herunder har vi lavet en oversigt over alle de fordele du opnår ved installation af LED lys i din virksomhed, grundejerforening, idrætsforening eller stiftelse. Selvfølgelig kan du også tjekke alle vores LED lamper og LED armaturer ud på hjemmesiden; vi tilbyder et stort udvalg af lyskilder fra topmærker som Noxion, Philips og LEDvance.Eller du kan sende en forespørgsel på en skræddersyet belysningsplan. Vores lyseksperter står klar til at hjælpe dig med at realisere dit projekt! 

 

LED øger velværet

LED har direkte indflydelse på vores humør og generelle velvære. 

Lysblænding, flimren, farvetemperatur og intensitet har alle på forskellige måder indflydelse på hvordan vi har det. Højkvalitets belysning kan lede til at man er mindre udmattet, forekommer hovedpine og sygdom, gør en mere årvagen, øger effektiviteten og reducerer fejl.

Det er jo vigtigt, for din medarbejders velvære har direkte indflydelse på bundlinjen.

Derudover er det rigtige LED lys også brugervenligt for både gæster og medarbejdere.

Små forbedringer gør en stor forskel!

Spar op til 70% på energiomkostningerne

Elpriserne stiger og omkostningerne for belysning kan udgøre helt op til 40% af din elregning.

Ved at skifte til LED med inteligente styringssystemer, kan du med det samme  spare helt op til 70% i gennemsnit. Konventionel belysning afgiver op i mod 90% af energiforbruget som varme, derfor er de traditionelle lyskilder ineffektive og dyre i forbrug. 

Med den super effektive LED teknologi er det omvendt!

På den måde støtter du op om en bæredygtig fremtid i og rundt om din bygning, samtidig med at du sparer penge. 

Stor reducering på vedligeholdelse

Udskiftnings- og vedligeholdelsesomkostninger på LED pærer og LED armaturer er generelt 5 gange lavere end ved konventionel belysning.

Takket være  den lange levetid og overlegne produktkvalitet på LED lamper er dette enhver Facility Managers første valg.

Du behøver nemlig kun at udskifte dine lyskilder en gang i så og så mange år, istedet for at hyre vedligeholdelsespersonale hvert eneste år.

Fiasko og irritation over belysning  med dårlig kvalitet og en kort levetid er blevet historie med LED!

Fantastisk investeringsafkast

Du opnår det største afkast hvis dine tjenester (retail, kontor og produktion) eller produkter (mode, biler) bliver udstillet i det optimale lys. Sådan får du dine kunders opmærksomhed og dermed øges købshensigten.

Anskaffelse af LED har i sig selv også et højt investeringsafkast, på grund af de attraktive besparelser på elomkostninger og den relativt lave investering i udstyr. Derfor har LED også en kort tilbagebetalingsperiode (gennemsnitligt 12-48 måneder).

Ovenikøbet er LED belysning en solid financiel beslutning for din virksomhed, da levetiden på et produkt falder under garantien.

Lavere CO2-udledning

Eftersom LED pærer og armaturer bruger mindre energi end traditionelle lyskilder er der brug for mindre elektricitet.

Derudover omsætter LED lys kun 10% af sit totale energiforbrug om i varme. LED har derfor også en positiv effekt på CO2-udledningen og er et bæredygtigt valg.

Hvor halogenlamper og sparepærer kan blive overophedet, er dette ikke muligt med LED.

Lyskilderdirekte stræber efter at være CO2 neutrale i 2023! Det vil vi opnå ved at sælge LED belysning, og ved at investere i genplantning af skove.

Brugervenlig med smarte muligheder 

LED er i konstant udvikling, hvilket gør at brugervenligheden hele tiden simpelgøres for din virksomhed, grundejerforening, stiftelse eller organisation.

Nu til dags kan de fleste LED armaturer anskaffes med et DALI armatur, Hermed gøres det muligt at gruppere dine LEDs samtidig med at de er udstyret med de samme indstillinger, såsom automatisk tænd/sluk funktion og kontrol over lysintensiteten. Læs mere om DALI armaturer her.

Sidst men ikke mindst har LED også energi sparsommelige bæredygtige løsninger med smarte sensor eller nødbelysning.

Har du brug for hjælp til at virkeliggøre den perfekte indendørs eller udendørs belysningsplan?

Så er du kommet til rette sted hos Lyskilderdirekte. Vores lyseksperter står klar til at hjælpe dig videre med realiseringen af din skræddersyede belysningsløsning. De kan hjælpe med at analysere din nuværende situation og udfra den information send et tilbud som passer til dine behov og dit budget.