Rådgivning indenfor belysning erhverv

Vi finder den perfekte belysning til jeres lokaler!

Vores belysningseksperter hos Lyskilderdirekte hjælper jer gerne med at skabe den perfekte belysningsplan for jer. Vores løsninger er kendetegnet ved energieffektivitet, bæredygtighed og en hurtig afskrivning! Derfor har vi i årevis været ledende på markedet indenfor professionel belysning til virksomheder, foreninger, fonde og klubber. Når det drejer sig om belysning af kontorer, industrier, butikker og sportsfaciliteter eller belysning af offentlige rum, er vi de helt rette at spørge!

Under jeres personlige lysrådgivning, kigger vi de mest bæredygtige lyskilder, de nyeste teknologier og de mest effektive løsninger og forener disse med dit budget. I den forbindelse er vi særligt opmærksomme på regler og krav, f.eks. nødbelysning i offentlige områder eller krav til arbejdspladser. Med andre ord: Vi tilbyder omfattende lysrådgivning, der sikrer et sikkert og sundt arbejds- og/eller levemiljø.

For at opnå dette tilbyder vi tre tjenester, som tilsammen giver en perfekt skræddersyet belysningsplan til jeres individuelle projekt. Her kan du se, hvad disse ydelser omfatter:

1. Lys beregninger

 

Vores belysningseksperter baserer beregningen af belysningen til din bygning/kompleks på de europæiske standarder for indendørs og udendørs belysning, der er anført i DIN EN 12464-1 (indendørs) og DIN EN 12464-2 (udendørs).

En veloplyst arbejdsplads er meget vigtig for dine medarbejderes velbefindende. Det sikrer, at de sjældnere bliver syge, og samtidig øger det motivationen. Det samme gælder for præstationen i et idrætsanlæg. Uanset lokalerne bidrager den rigtige belysning til sikkerheden og sundheden for alle tilstedeværende.

2. Belysningsplan

 

En individuelt skræddersyet belysningsplan består af en belysningsberegning kombineret med en plantegning af dine lokaler. Installatøren har brug for denne plantegning, da den angiver placeringen af armaturerne, højderne og snitmålene.

Beregningen angiver det samlede forbrug, på grundlag af antallet af grupper i måleskabet. Desuden bruges plantegningen til at udarbejde et overslag over omkostningerne ved installationen.

3. Belysningskoncept (2+3D simulation)

Når vi udarbejder et belysningskoncept, bestemmer vi specifikt, hvilken slags belysning et miljø har brug for. På den måde sikrer vi, at dine kunder og besøgende får det bedste indtryk, og at dine medarbejdere får optimale arbejdsbetingelser.

Den belysningsplan, som vi udarbejder til jer, består bl.a. af en skræddersyet 3D-simulering af inventar og lokaler samt den tilhørende lysrådgivning. På den måde kan vi på forhånd vise dig, hvordan dit lokale vil se ud, så du undgår overraskelser og sikrer, at alt passer perfekt til dit image, din målgruppe og dit markedsføringskoncept.


Har du brug for hjælp til dit projekt? Udfyld denne formular - så hører du fra os!

Vil du hellere ringe til os?

Det kan du sagtens gøre! Vi sidder ved telefonerne mandag til fredag kl 8.30-17.00

Du kan få professionel rådgivning hvis du ringer på:

 tlf. 89 88 09 71  

Lighting Expert at Any-LampLighting Expert at Any-Lamp

Afsluttede projekter:

Kontorbelysning

Butiksbelysning

Belysning i showroom & museum