YXHULT - SVENSK BERGLAGRING

I Kvarntorp i Sverige finder du Yxhult mineanlæg dybt inde i et bjerg. Minen er det perfekte sted til opbevaring af alt mellem himmel og jord, dyrkning af grønt, hvor kun fantasien sætter grænserne og test af køretøjer og maskiner. Med maksimal tyverisikkerhed og minimal miljøpåvirkning!

 

Vi kom i kontakt med Henrik, administrerende direktør for Svensk Berglagring KB, og de havde brug for at skifte til LED belysning. I et mineanlæg som dette, er det rigtige lys afgørende, og afstandene er store. Et arbejdsmiljø uden sollys stiller høje krav til belysningen: både når det gælder sikkerhed og arbejdskvalitet.

Kundens ønske

Efter at have talt med Henrik var målet klart: Opnå høj lyskvalitet, energieffektivitet og reducerede driftsomkostninger. Et vigtigt aspekt var også et samlet look, der løfter anlægget. 

Vores belysningsekspert Ole var klar til at påtage sig projektet og finde den absolut bedste belysningsløsning.

 

Hvad fik jer til at vælge os som partner?

"Lydhørhed over for vores ønsker, stor viden og fantastisk service. Det, sammen med konkurrencedygtige priser, gjorde valget let! For os er det vigtigt at have en åben dialog og en leverandør, der forstår mineanlæggenes behov. Ole har været meget værdifuld at samarbejde med, og vi er meget tilfredse med valget om at blive kunde hos jer" - Henrik, CEO, Svensk Berglagring KB.

Kundebesøg på Yxhult - Svensk Berglagring

Det var en utroligt spændende at kunne køre bilen ned i mineskakterne, 40 meter under jorden, en ca. 4 km lang strækning under jorden. Henrik viste os rundt, og vi fik set både de installerede Noxion armaturer og de rum, hvor arkiver og samlinger opbevares samt rum til dyrkning af urter

Vi tog vores beskyttelsestøj på og trådte ind i et grønt hav af koriander, basilikum og andre krydderurter. Krydderurter og bær dyrkes inde i minen og sælges derefter direkte til dagligvarebutikker. Kort transportafstand = friske varer med længere levetid, og alt sammen dyrket i Sverige. 

Vi fik også set andre faciliteter udenfor minen, og det var mildest talt inspirerende at høre Henrik fortælle om fremtidige projekter, hvor kreativitet og ideer florerer!

Resultatet

"Vi er indtil videre meget tilfredse med resultaterne! Lys gør en stor forskel, og vi kan allerede se reducerede driftsomkostninger og energibesparelser." - Henrik, administrerende direktør/CEO

Med mere end 200 vandtætte armaturer installeret, (Noxion Poseidon v2 - 9100 lumen), er projektet endnu ikke færdigt. Der vil i fremtiden blive installeret endnu flere armaturer i minen. 

Vil du vide mere om Yxhult? Klik & læs mere her!


Armaturer som blev brugt i projektet

I dette projekt blev der installeret 200+ Noxion Poseidon v2 (vandtætte lysrender) i minegangene. Anlægget har stadig mange gamle armaturer tilbage, som skal udskiftes. Hvor den nye LED belysning er blevet installeret, er lyset jævnt, klart og tydeligt. Nu har folk i minen et sikkert og godt lys!

  • IP65
  • IK10
  • 9100 Lumen
  • Levetid 50.000 timer

Noxion Poseidon V2
(Vandtætte lysrender)

Specialdesignet belysning fås på forespørgsel!

Du kan hurtigt og nemt få professionel rådgivning om belysning, ved at ringe til os.

Du kan få fat på os på hverdage mandag-fredag kl 8.30-17.00. Ring telefon 89 87 19 85


Har du brug for hjælp eller rådgivning med dit projekt? Ifyld dine detaljer herunder - så hører du fra os!