89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Ledvance armaturer

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

LEDVANCE Logo

 

LEDVANCE Armaturer

Lysproducent mærket LEDVANCE har eksisteret siden 2016 og tilhører gruppen af verdens største producenter inden for belysningsindustrien. I øjeblikket er flere end 9000 mennesker beskæftiget med at producere lyskilder fra LEDVANCE til mere end 120 forskellige lande. LEDVANCE’s hovedkvarter ligger i Tyskland tæt ved München. Deres ambition er at fortsætte væksten med at udbrede et stort sortiment af innovative LED armaturer. Lys-armaturer udviklet af LEDVANCE er særligt kendt for deres høje energieffetivitet og solide tyske kvalitet. Udvalget fra LEDVANVE består af profesionelle belysningskoncepter som er skræddersyet til næsten enhver kundes behov. Dette indeholder belysningsløsninger til kontorlandskaber, fabrikker, stormagasiner, butikker, udendørsområder og parkeringsfaciliteter. Foruden en konstant udvikling af nye produktserier lægges der også fra LEDVANCE stor vægt på at inkorporere den nyeste teknologi i deres belysning. For eksempel er LEDVANCE LED paneler udstyret med de bedste komponenter og garanterer op til 70.000 timers levetid. Ligeledes kan man i udvalget af de LED vandtætte armaturer finde modeller som ikke alene er vand- og støvtætte (IP65-IP67), men også udførligt testet for resistens over for ammoniak.
LED Panelen

Vælg LED belysning og udnyt fordelene nu

Det er alment kendt at LED belysning har mange fordele og er vejen frem til et bedre lys og miljø. Dette holder LEDVANCE naturligvis også for øje. Alle områder af sortimentet bliver tildelt et ‘LED boost’ så med flere produkter kan der opnås en energibesparelse på mere end 50% ved udskiftning til LED belysning. I flere sektorer stilles der, nu til dags, ekstra krav til LED belysningens fremtoning. Tag for eksempel lyspaneler til kontorer og skoler, her anbefales det fra de Europæiske Standarder, at der installeres paneler med intet mindre end en UGR<19 blændingsværdi. LEDVANCE følger nøje disse anbefalinger og er klar med opdaterede leverancer, også når nye krav sættes ind hos industrien og landbrugssektoren. Vil man belyse bygninger, sportsbaner, parker- og byggepladser så tilbyder LEDVANCE også her en bred vifte af LED projektørbelysning. Dette indebærer ligeledes forskellige muligheder for valg af farvetemperaturer, watt-styrke foruden indbyggede sensorer samt nødbelysning. LED belysning fra LEDVANCE forhandles hos Lyskilderdirekte og der tilbydes 5 års garanti på de fleste af produkterne.

LEDVANCE Logo

Køb din LED belysning fra LEDVANCE hos Lyskilderdirekte, dette giver dig besparelse både på energiforbruget og på indkøbs- og vedligeholdelseskontoen. Desuden bidrager du til et bedre klima ved brug af LED belysning.