LEDVANCE belysning 


Vi sætter lys på Ledvance armaturer og pærer

LEDVANCE har hovedkontor i Garching, tæt på München og er et af de mest kendte mærker i belysningsindustrien. Virksomheden har eksisteret siden 2016 og beskæftiger mere end 9.000 medarbejdere i 120 forskellige lande.

LEDVANCE's produktsortiment imponerer ikke kun med et bredt udvalg af innovative LED armaturer og pærer. Lyskilderne er også kendetegnet ved høj energieffektivitet og høj lyskvalitet. Dertil er de også meget nemme at installere.

Porteføljen fra det succesrige tyske mærke tilbyder præcise belysningsløsninger, der passer til stort set alle anvendelsesområder. Det drejer sig bl.a. om kontorbygninger, fabrikker, varehuse, butikker, udendørsarealer og parkeringspladser. Ved udviklingen af nye produktserier sætter LEDVANCE høje standarder, når det gælder anvendelsen af den nyeste LED-teknologi. F.eks. er de forskellige LEDVANCE LED-paneler udstyret med den bedste lyskvalitet og en levetid på op til 70.000 timer. De vandtætte LEDVANCE armaturer er af lige så høj kvalitet. Denne kraftige LED belysning er ikke kun fuldstændig støv- og vandtæt (IP65 - IP67), men også ofte beskyttet mod ydre påvirkninger (IK-beskyttelsesklasse).