89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED downlights

LED downlight, også kendt som indbygnings spots er et energivenligt alternativ til traditionelle lamper med PL-C pærer eller kompakte lysstofrør. LED downlights er perfekte til brug i en gå-gang, på trappen eller på kontoret. Den anbefalede lystemperatur til kontorer er 4000K. I gange er det minimum 3000K LED downlights. LED downlights er meget økonomiske og kan nemt installeres. Husk venligst på armaturets dimensioner, når du udskifter dine downlights. Har du spørgsmål til downlights, er du meget velkommen til at kontakte os. Klik og læs mere om LED downlights herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 475 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Kan jeg spare penge ved at installere en LED downlight?

Absolut! Sammenlignet med traditionel belysning sparer du i gennemsnit 70 % i energiomkostninger. Det skyldes primært, at en LED downlight bruger meget mindre watt. Med andre ord kræves der betydeligt mindre elektricitet for at opnå den samme lysydelse. Du sparer også på udgifterne til vedligeholdelse og udskiftning af dette LED armatur grundet den betydelige længere levetid som LED teknikken tilbyder, hvilket medfører at du sjældnere skal udskifte/reparere belysningen. Du tjener hurtigt købsprisen for en LED downlight ind igen på grund af det lave energiforbrug! At vælge disse LED armaturer er derfor en fremragende investering! 

Hvor længe holder LED Downlights?

Disse bæredygtige LED armaturer har en forventet levetid på op til 70.000 timer! Det er, sammenlignet med de konventionelle downlights, langt højere. For eksempel i en kontorbygning, hvor lyset er tændt i gennemsnit 60 timer om ugen, vil en LED downlight holde mellem 15 og 25 år! Hos Lyskilderdirekte kan du vælge imellem et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet fra internationale A-mærker som Noxion, Philips og Ledvance. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en lang garantiperiode.

Hvilket wattforbrug er bedst egnet til en LED downlight?

Dette har primært at gøre med den mængde lys, du har brug for. Med LED belysning udtrykkes det spørgsmål i antallet af lumen. LED Downlights med 2000 lumen eller mere giver et temmelig kraftigt og skarpt lys og kan derfor oplyse et større område i f.eks. en gang, et gangareal, et indgangsparti eller på et kontor. Hvis du ønsker at placere LED downlightet i et mindre eller smallere rum, vil et lavere antal lumen være tilstrækkeligt til at opnå den ønskede effekt og/eller det ønskede formål. Leder du efter en LED downlight til en butik eller et showroom? Vælg derefter et produkt med en meget høj farvegengivelse90-99Ra. Dette vil sætte god fokus på dine varer. 

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en LED downlight?

Her er det vigtigt at se kritisk på rummets størrelse og loftshøjden. Derefter skal du tage stilling til armaturetsst lysvinkel. Her er der flere muligheder, nemlig en middelstor vinkel (25D - 40D), en bred vinkel (41D - 90D) eller en meget bred vinkel (>91D). Til slut skal du vælge hvilken lysfarver/farvetemperaturer din LED downlight skal lyse. I tabellen nedenfor har vi listet alle mulighederne for dig.

Farvetemperatur Egenskaber / anvendelsesområde
2700 Kelvin - extra varm hvid Fremmer stemningen - restauranter, stuer, hoteller, teatre
3000 Kelvin - varm hvid Blødt, neutralt lys - haller, korridorer, skranker, receptionsområder, kantiner
4000 Kelvin - kold hvid Frisk og naturligt lys - skoler, kontorer, showrooms, skønhedsindustrien
6500 Kelvin - dagslys  Svarer til naturligt dagslys - værksteder, sundhedsvæsen, laboratorier

 

Hvilke LED Downlights er egnede til et badeværelse?

Er du specifikt på udkig efter et LED armatur til dit badeværelse? Så er disse LED armaturer absolut velegnede dels fordi en LED downlight fås i forskellige savtakkede størrelser og former, både i runde og firkantede former. På den måde kan du bruge LED belysningen dekorativt. Ønsker du at placere en LED downlight over et spejl? Vælg da farvetemperaturen 4000 Kelvin - kold hvid. Det giver et skarpt lys, som er nyttigt til bl.a. at lægge makeup eller at barbere sig underi. LED downlights fås også med en høj IP-værdi på 65 som beskytter armaturet imod vand. Se det vandtætte udvalg her.

Er en LED downlight dæmpbar?

Ja, der findes mange dæmpbare LED downlights. Vidste du, at du sparer endnu mere energi når du dæmper LED pærer? Det skyldes, at lyset fra armaturet ikke lyser med fuld styrke når du dæmper det. Vil du se hele vores udvalg af dæmpbare LED Downlights? Klik her eller gå til vores kategoriside: Dæmpbare LED Downlights. Du kan også overveje vores DALI dæmpbare produkter. Hvad er DALI helt præcist? Dette er en international standard for kommunikation mellem lysstyringsenheder og lyskilder, som giver dig kontrol over hele belysningsnetværket.

Hvilke LED downlights er egnede til udendørs brug?

Der findes flere forskellige LED armaturer i denne kategori, som er velegnede til udendørs brug. IP-værdien er en vigtig faktor at tage i betragtning. Det siger noget om armaturers støv- og vandbestandighed. Ønsker du at placere en LED Downlight udenfor? Så skal den mindst have en IP44-værdi (= stænkvandstæt). Tag hensyn til, om armaturet vil blive udsat for kraftig regn, da der så kan trænge vand ind i armaturet. I så fald har vi også en række støv- og vandtætte LED Downlights i vores sortiment. Det er dem med en IP65-værdi som på trods af, at de er loftsmonteret, kan tåle større mængder vand/regn. 

Kan jeg selv installere en LED downlight?

Ja, installationen af LED Downlights er noget, som du med den rigtige vejledning selv kan gøre. Fremgangsmåden er at du bør på forhånd skal se på om savstørrelsen i loftet svarer til savstørrelsen på dit armatur. Hvis produktet skal tilsluttes en ekstern driver, skal du tilslutte det til denne først og derefter til strømmen. De fleste indbygningsarmaturer er udstyret med to robuste klemmer i rustfrit stål, der holder downlightet på plads. Er det et loft, hvor det ikke er muligt at installere en downlight? Så har vi også forskellige LED Downlights til rådighed som fungerer som overflademonterede armaturer. BEMÆRK: Opstår der tvivl om installationen så tilkald altid en kvalificeret elektriker.

LED downlight, også kendt som indbygnings spots er et energivenligt alternativ til traditionelle lamper med PL-C pærer eller kompakte lysstofrør. LED downlights er perfekte til brug i en gå-gang, på trappen eller på kontoret. Den anbefalede lystemperatur til kontorer er 4000K. I gange er det minimum 3000K LED downlights. LED downlights er meget økonomiske og kan nemt installeres. Husk venligst på armaturets dimensioner, når du udskifter dine downlights. Har du spørgsmål til downlights, er du meget velkommen til at kontakte os. Klik og læs mere om LED downlights herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.