GOSH - COPENHAGEN

De fleste ved sikkert at GOSH sælger skønhedsprodukter lige fra makeup til shampoo. Bag denne skønne facade, ligger laboratorier, produktion, lager og andre lokaler. Da GOSH tog kontakt med os, havde de allerede på forhånd gennemtænkt, hvilke behov og ønsker de havde til deres nye belysning, i disse vigtige lokaler. Det var et større projekt, hvor flere afdelinger skulle have ny energibesparende belysning, så vi tog en snak om hvilke produkter, som kunne være en mulig løsning til de forskellige behov.

Kundens ønske

GOSH havde først og fremmest ønsket om, at belysningen skal være energibesparende og dertil var det vigtigt, at lyset kan dæmpes, og er behageligt for alle medarbejdere. Kunden vidste på forhånd, hvor mange lyskilder, de havde brug for, så den del af arbejdet, havde de klaret på egen hånd.

 

Løsningen

Da kunden var bevidst om krav og ønsker til den nye belysning, tog vi over og hjalp GOSH med at finde frem til hvilke produkter, som passede behovene i de forskellige lokaler. Disse produkter fik virksomheden tilsendt nogle test eksemplarer af.

Undervejs i processen har vi haft kontakt med GOSH, for at høre om produkterne levede op til forventningerne, og da testtiden var ovre og produkterne godkendte, blev hele bestillingen afsendt til kunden. 

Resultatet

Eftersom kunden ønskede et dæmpbart lys, kom vi sammen frem til at resultatet skulle være DALI dæmpbare LED paneler.  DALI systemet tager sig af lysstyringen, og gør det muligt at gruppere eller isolere et antal armaturer, og derefter gemme den relevante indstilling. Man kan kort sagt styre lyset i en hel bygning, uden at skulle gå rundt og klikke på alle kontakter. 


Udover de dæmpbare paneler, som blev installeret i kantinen, laboratorium, kontor og produktion, fik GOSH også installeret et større antal LED lysrør fra Noxion og Philips på deres lager. 

 

GOSH er glade for den nye belysning, som lever helt op til ønskerne. De kan dæmpe lyset, styre det centralt, det er behageligt for medarbejderene og dertil bliver elregningen betydeligt lavere...og når vores kunder er glade, er vi glade!


Specialdesignet belysning fås på forespørgsel!

Du kan hurtigt og nemt få professionel rådgivning om belysning, ved at ringe til os.

Du kan få fat på os på hverdage mandag-fredag kl 8.30-17.00. Ring telefon 89 87 19 85


Har du brug for hjælp eller rådgivning med dit projekt? Ifyld dine detaljer herunder - så hører du fra os!