Personlig account manager til din virksomhed

Hvad laver en personlig account manager?

Din account manager kan give dig råd eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Har du et spørgsmål om, hvilken type LED belysning der ville være det bedste valg for din virksomhed? Eller vil du vide, hvad det koster at skifte til LED-belysning? Du kan spørge om hvad som helst, der er ingen grænser. Vi udpeger en dedikeret account manager, som bliver din personlige kontaktperson til alle dine spørgsmål. På den måde slipper du for at blive sendt fra den ene person til den næste. Din personlige kontakt vil give dig alle de oplysninger, du har brug for. Enkel og tilgængelig service er vigtig for os, hvilket betyder, at du nemt kan kontakte din account manager og få et hurtigt svar. Fordi du altid har den samme kontaktperson, kender de din virksomheds behov. Sammen finder I den bedste løsning til din virksomhed, og du får den bedste service.

 Skræddersyede belysningsprojekter

Vores team med belysningseksperter finder, sammen med dig, frem til de rette produkter, og de hjælper også med at tegne skræddersyede belysningsplaner.

Én kontaktperson

Du får en account manager, som direkte kontaktperson. Din account manager lytter på dine behov og i samtale med dig, finder I frem til de bedste løsninger.

Hurtige og effektive løsninger

Du bestiller let via vores webshop, naturligtvis med specialpriser for dig som Elinstallatør eller elektriker. Din bestilling afsendes oftest indenfor 24 timer.


Vil du ringe til os?

Hvis du helst vil tage spørgsmålene over telefonen, kan du få professionel rådgivning af nogle af vores lys-eksperter. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage kl 08.30 - 17.00. Vores telefonnummer er: 89 88 09 71

Mød nogle af stjernerne i vores nordiske team...

Jeanette

Sales Manager - Danmark

Ole

Sales Manager - Norge

Morten

Marketing Manager - Norden

Emma

Manager - Norden