• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

Dæmpbare GU10 LED spot pærer

Dæmpbare GU10 LED-pærer giver dig endnu større kontrol over det område du belyser og giver dig mulighed for at spare endnu mere energi. Foruden at den giver en fremragende energieffektivitet har LED-pæren også en rigtig lang levetid. Vores sortiment af dæmpbare GU10 LED-pærer inkluderer mange forskellige farvetemperaturer og lysvinkler. Afhængig af de specifikationer, du vælger, kan disse pærer bruges til generel eller til spotbelysning.Køb dem her, med garanti til en god pris! 
FilterCategory
Noxion_perfectcolor_220322
Er der for mange valgmuligheder ?
Nuværende søgning
1-24 ud af 369 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.