• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

GU5.3 (MR16) LED pærer

GU5.3 (MR16) LED spot pærer har en sokkel som er to pinde, med 5,3 mm imellem sig. LED spot pæren er det energivenlige alternativ til GU5.3 halogenpæren. Ved at skifte til en LED pæren, kan du spare op til 80% af dit energiforbrug pr. pære. LED GU5.3 spot pærer fungerer på 12 volt, og de er ligesom halogenpæren ideel til spotbelysning. LED spotpæren holder i op til 15 år og indeholder ingen kviksølv. LED GU5.3 fås både i kold hvid og varm hvid, og der er også dæmpbare GU5.3 LED spotpære. Benyt vores filter at finde din pære. Har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 179 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er GU5.3 LED pærer?

En GU5.3 LED spot består af en reflektor og to stifter. Disse to stifter er 5,3 mm fra hinanden; derfor nævnes 5,3 i navnet. Reflektorens diameter er 50 mm og dermed ret lille. Dette giver en smal strålevinkel, hvilket gør lamperne perfekte til accentbelysning.

DE fungerer grundlæggende med en spænding på 12 volt. Du kan derfor ikke tilslutte dem direkte til lysnettet (230 Volt). En LED-transformer konverterer spændingen. Sørg for, at transformatorens minimumsbelastning og maksimumsbelastning (watt fra lamperne tilsammen) ikke under- eller overskrides. Ellers kan lamperne brumme, flimre eller have en væsentlig kortere levetid. Kontroller altid din transformer, når du skifter fra halogen til LED.

Er MR16 det samme som GU5.3?

MR16 repræsenterer designet af GU5.3 LED reflektoren har en diameter på 50 mm (5 cm). Dette er typisk for de fleste GU5.3 pærer. Der findes dog også andre lyskilder, der anvender MR16-designet. MR16 er derfor ikke det samme som GU5.3. 

Hvorfor kan det betale sig at skifte fra halogen til LED?

At skifte fra halogen til LED er bestemt det hele værd! En fordel, som man straks kommer til at tænke på, er den høje energieffektivitet i moderne LED spot pære. De er designet til at forbruge op til 90 % mindre energi end konventionelle halogenspots, hvilket kan spare dig for en masse energiomkostninger.

Men det er selvfølgelig ikke den eneste fordel! LED holder også meget længere end almindelige lyskilder. Halogenspots har f.eks. en levetid på 2000 til 4000 timer. LED-spot pærer kan derimod holde i gennemsnit 40.000 timer. De giver derfor lys i ca. 13 år, hvis de bruges 60 timer om ugen!

Miljøet drager også fordel af lysdioder, da der er mindre affald. Desuden indeholder moderne lyskilder forskellige elektroniske komponenter, som kan genbruges. Så når en af dine pærer ikke længere brænder, skal du ikke smide den i skraldespanden, men tage den med på en genbrugsstation. Her fjernes de dele, der stadig er brugbare, fra pæren

Kan GU5.3 LED spots dæmpes?

Ja, der findes dæmpbare GU5.3 LED spots. Om en pære kan dæmpes eller ej, fremgår normalt af produkttitlen. Dette er angivet med "dæmpbar". Klik her for at se alle dæmpbare led spots.

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.