Tips til LED belysning i dit gamer værelse

Med det rigtige lys i dit gamer værelse kan du gøre din gaming oplevelse endnu bedre og virkelig leve dig ind i dine yndlingsspil. I denne blog viser vi dig hvordan du med det rigtige lys kan gøre dit gamer værelse helt optimalt med blandt andet Smart Belysning, RGB og meget mere. Vi introducerer dig til de produkter som vil give de fedeste lyseffekter og hvordan du laver en perfekt opsætning til gaming. Går du efter den ultimative gaming oplevelse? 

Scherm and toetsenbord met game room verlichtingScherm and toetsenbord met game room verlichting

Hvorfor er LED det bedste valg til gamer værelser?

Dette har alt at gøre med de mange belysningsmuligheder som LED tilbyder, såsom RGB, udbredte muligheder for lysdæmpning og den høje lyskvalitet.  Lys til gaming bliver ofte suppleret med blød belysning (stemningsbelysning). Du vil selvfølgelig ikke blive blændet af for skarpt lys og/eller blive hæmmet af reflektioner på din skærm (af solen eller belysning). Dæmpbare LED's har den fordel at de kan dæmpes helt op til 100%, hvormed du perfekt kan afstemme lysstyrken til tidspunktet på dagen eller dine egne ønsker! Derudover er LED blevet endnu mere populært på grund af Smart Belysning. Smart Belysning gør det muligt at belyse i alle regnbuens farver (RGB belysning).  Det store udvalg af farvenuancer gør det også muligt at belysningen kan passe helt ind i dit interiør og game room farvetema. Sidst men ikke mindst er LED et miljøvenligt og energieffektivt valg. Dit energiforbrug reduceres nemlig betydeligt og din belysning er flimmerfri. Med LED ziger du "Game on" istedet for "Game Over". 


Hvilket LED lys forbedrer din gaming oplevelse?

Der er et stort udvalg af LED lys og armaturer som kan bruges i et gamer værelse, som for eksempel LED strips, LED paneler og LED loftslamper. Vær dog opmærksom på at måden som LED bliver installeret og brugt er crucial for at opnå den ønskede effekt. Den ene giver nok lys til gaming hvis man f.eks installerer (farverige) baggrundslys. Den anden kan lyse hele rummet op i en stemningsfuld atmosfære til en hyggelig aften med venner eller familie. Det er ikke for ingenting at dæmpbare RGBW belysning er blevet utroligt populært til gaming og teenage værelser. Den store fordel ved smart belysning... Du behøver ikke at stoppe dit computerspil, da belysningen nemt og simpelt kan bestyres med en app på din telefon eller endda ved hjælp af talekommando.

LED Strip voor Game Room

TIP! RGBW LED Strips

LED Paneel voor Game Room

RGBW LED Paneler

LED Plafondlamp voor Game Room

RGBW LED Loftslamper

Smart E27 LED lamp voor Game Room

RGBW LED Pærer / Spots

Tip - Sådan skaber du det perfekte RGB farvedesign til dit game værelse...

Visualiser hvilket farveconcept du vil bruge før du starter med at indrette dit værelse. Det ultimative gamer værelse er først helt perfekt når alle dine gadgets (tastatur, computer, mus, skærm osv.), møbler (gamestol, skrivebord osv.), dekoration og RGB belysning passer sammen. Populære farvekombinationer til et værelse er: Turkis med pink og/eller lilla, blå med hvid og/eller gul og rød med sort. Hvorfor? Fordi en høj farvekontrast passer perfekt til et hvert værelse til gaming.


Game Room met LED strips AchtergrondverlichtingGame Room met LED strips Achtergrondverlichting

LED strips - Perfekte til mere end bare nuancer!

RGBW LED strips kan med deres fleksible design sættes på de fleste liniære genstande i dit gamer værelse, som f.eks på møbler eller apparatur. Det er nemt og simpelt at fastgøre, da LED stripsene er selvklæbende, Ovenikøbet kan du selv bestemme længden på stripsene; de kan klippes over ved klippelinjerne og kan forbindes med hinanden. Denne lyskilde er derfor også perfekt til at lave en bestemt effekt eller nuance på din skærm (fastgøres på bagsiden af skærmen), på dit skrivebord (fastgøres på kanterne/siderne) eller på reoler og planker. Du skaber trods alt en fantastisk lyseffekt uden at du bliver forblindet. I dette tilfælde taler man om indirekte belysning eller baggrundsbelysning. 

Brugen af LED strips stopper ikke ved nuancebelysning. De kan også bruges til at give hele rummet en varm eller farverig belysning. Du kan montere dem, med eller uden aluminiumskinner, på gulvet, på væggene eller på loftet.

Godt at vide! Ved at montere dine LED strips på en kreativ måde kan du skabe et mønster som giver en endnu federe effekt i dit værelse. 


LED loftslamper og paneler - til harmonisk passende lys i løbet af hele dagen.

Om du vælger klassiske loftslamper eller de moderne LED paneler, begge belysningsløsninger sørger ikke kun for god belysning, men også for en fuldstændig ny gaming oplevelse takket være RGB. Of je nu kiest voor klassieke plafondlampen of een modern LED paneel, beide verlichtingsoplossingen zorgen niet alleen voor goede omgevingsverlichting, maar ook voor een compleet nieuwe spelervaring dankzij RGB. Farverige lysnuancer gør at dit game room ligner en forlængelse af den virtuelle verden, hvorimoed de klassiske hvide farvetemperaturer brenger dig tilbage til virkeligheden efter dit spil. Hvor LED loftslamper standard monteres på loftet, kan du med LED paneler vælge i mellem at få dem indbygget, overflademontering i en ramme eller overflademontering med et ophængsæt. Du skaber med begge slags armaturer i hvert fald nemt og simpelt en passende løsning som passer perfekt sammen med andre lyseffekter i dit game room, såsom LED strips eller apparatur med RGB belysning. 

Ledvance Smart+ LED Paneel Zwart

Ledvance Smart+ Wi-Fi LED Panel Sort

Ledvance LED Plafondlamp RGBW

Ledvance RGBW LED Loftslampe 

 

Ledvance Smart+ LED Paneel Wit

Ledvance Smart+ Wi-Fi LED Panel Planon Plus

Ledvance Smart+ Planon Plafondlamp

Ledvance Smart+ LED loftslampe

Slim Rund


Smart LED pærer og spots - Gør din (gaming) designlampe perfekt!

Har dit værelse allerede gaming relaterede eller design armaturer? Her finder du de rigtige pærer. Smarte LED pærer og LED spots gør det endnu mere spændende med dramatiske lysindstillinger og har masser af praktiske fordele. Med Smart Home gaming pærer behøver du ikke at stoppe dit spil for at gå hen og slukke for lyset. Du kan nemlig styre din belysning nemt og simpelt ved hjælp af en app eller med din stemme. Ovenikøbet sørger de farverige farver for en unik gaming atmosfære.

Calex Smart LED lampCalex Smart LED lamp

Calex LED belysning til  game rooms

Leder du efter smart gaming belysning? Vi anbefaler LED pærerne fra Calex. Disse produkter garanterer en fantastisk kvalitet til en lav pris og har altid en lang levetid.I vores Calex sortiment finder du altid de rigtige LED pærer og LED spots til dit værelse. Naturligvis er de udstyret med den moderne og intelligente belysningsteknologi som tilsluttes internet. Nem at bestyre med en app på din telefon eller med Calex fjernbetjeningen.  

01/03-2023. Skrevet af Maria