Smart trådløs belysning

med vores partner

Det smarte valg, når I vil maksimere energibesparelser og brugervenlighed!

Lad os præsentere et smart belysningssystem, som er brugervenligt, enkelt at installere, og som hjælper jer, med at spare på strømmen. Cosmicnode er et smart og trådløst belysningssystem, hvor man bruger smarte sensorer, der passer til den nuværende eller helt ny LED belysning i jeres bygning. I kan nemt installere systemet uden ekstra ledningsføring, borearbejde eller specielle konstruktioner.

I vil opnå op til 40% ekstra i energibesparelser, sammenlignet med almindelig LED belysning!


Let at installere!

Slip for kompliceret installationsarbejde, når du monterer smarte og energibesparende belysningsløsninger i kontorer, industri, produktionshaller, lagerbygninger og meget mere ...

Let at bruge!

Fordelen ved smarte og trådløse belysningsløsninger er, at de er nemme at bruge. Sensorer og Cosmicnode appen hjælper dig med at tilpasse din belysning med blot et par klik. ...

Komfort og sikkerhed!

At vælge det rigtige lysniveau reducerer ulykker og fremmer sundheden ved at give et behageligt arbejdsmiljø for alle medarbejdere og besøgende ...


Cosmicnode - smart og trådløse belysning som installeres med 5 trin!

1. Tilslut LED belysningen til elnettet (230V).

2. Placer de trådløse sensorer som angivet.

3. Skan belysning og sensorer med appen (som er gratis).

4. Opret rum, zoner og/eller scener.

5. Sæt lysindstillingerne med nogle få klik.

Kontakt vores belysningsekspert for en personlig rådgivning!

Ring til os på: 89 87 19 85

Cosmicnode - smart og trådløse belysning


I kontormiljøer...

Belægningsgraden i kontormiljøer er i gennemsnit 60%, især nu hvor mange virksomheder har indført en vis grad af hjemmearbejde. Brugen af sensorer sikrer, at der opnås en passende lysintensitet i de områder, hvor folk opholder sig. Baseret på det naturlige lys udefra og det kunstige lys (lamper) måler den, hvor mange lux armaturerne skal udsende. Hvis der ikke er mennesker til stede i rummet, slukkes belysningen. Denne overvågning resulterer i yderligere energibesparelser på 5 til 20 % ud over den reduktion, som LED i sig selv giver.

View all smart office products!

I lagerlokaler og industrimiljøer...

Installation af PIR- eller højfrekvente mikrobølgesensorer sikrer, at lagerbygninger og andre industrimiljøer kun er oplyst, når der er behov for det. Det betyder, at der er 100 % lys, så snart der er arbejdsaktiviteter, mens der er dæmpet lys, når der ikke er personale til stede. Det dæmpede lys fungerer på basis af en forudindstillet standby tid. Hvis denne tid overskrides, slukkes belysningen helt. Alt i alt reducerer det energiforbruget med 30 til 40 %. Og glem ikke at I allerede har en besparelse ved at bruge LED. Det har også en positiv indvirkning på armaturernes levetid og vedligeholdelsescyklus.

View all smart products for industrial environments!

Smart og trådløs belysning som let kan skaleres ved fremtidige behov

Den store fordel ved Cosmicnode er muligheden for at vokse enormt uden at skulle tage store skridt eller foretage store investeringer. Hvis jeres virksomhed vokser, eller I ønsker at bygge en intelligent bygning, er det alt sammen en del af mulighederne. Det er kort sagt, hvad du kan forvente, hvis du vælger den mere avancerede vej.


Mængden af sensorer og armaturer, der kan forbindes til Cosmicnode appen, er ubegrænset, hvilket gør det nemt at foretage udvidelser, når jeres virksomhed vokser.

Er jeres virksomhed beliggende på flere lokationer? Du kan styre al belysning fra én platform ved hjælp af IoT-software fra Cosmicnode (opgrader til skyen).

Lyset tager højde for det naturlige lys og tidspunktet på dagen og kan derfor bruges til dagslysudnyttelse og Human Centric Lighting.

Når du bruger IoT platformen, får du den bedste indsigt i effektiviteten af din belysning, forbrug pr. zone samt systemfejl.

De sensorer, der kan tilsluttes systemet, er ikke begrænset til belysning. Temperatur, fugtighed, CO2 og andre sensorer kan også tilføjes.

IoT platformen muliggør integration med andre bygnings-styringssystemer (BMS) på hardware- og softwareniveau.


Vil du vide mere om de avancerede muligheder for smart og trådløs belysning?

Ring til os på telefon: 89 87 19 85.

Vil I også bli' smarte? 

Her er 4 tips til, hvordan du får mest muligt ud af din rådgivningssamtale!

1. Lokaler

Lav en liste over hvilke lokaler (kontorer, korridorer, lager, parkering o.s.v.), hvor I overvejer smart belysning.

2. Mål

Få overblik over målene (også højden) for hvert lokale eller zone, som I har på listen.

3. Nuværende belysning

Nedskriv hvilken belysning, I har i lokalerne i dag (konventionel belysning, LED, high bays, spotlights o.s.v.)

4. Virksomhedens behov

Hvilke yderligere intelligente funktioner, kunne I tænke jer? Automatisk slukning eller dæmpning af lyset, aktivere forskellige lysscener eller ...?