89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

E27 LED pærer

Her finder du vores udvalg af E27 LED pærer, som er kendt som "pæren med stor skruefatning". E27 LED pærer ligner de traditionelle pærer, men takket været led teknologien kan du spare op til 70% af dit strømforbrug ved at vælge en E27 LED pære. Udover at spare på strømforbruget, så er levetiden på en kvalitets led pære helt op til 15 år! Når du vælger en ny LED pære skal du tage stilling til farvetemperaturen, også kaldet Kelvin. Jo lavere kelvin tal, desto varmere lys. 2700 Kelvin giver et varmt hvidt lys. Lumen viser, hvor kraftigt pæren lyser, d.v.s. 430-470 lumen svarer til en glødepære på 40 Watt. Du kan også vælge dæmpbare E27 LED pærer, og glem ikke at se de populære og moderne Globe pærer. Læs mere om den populære E27 LED pære version herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 774 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er en E27 pære med stor fatning?

Energilsbel E27 LED pærer

 

E27 pæren er den mest almindelige pære, vi har i vores hjem i dag. Den er bedst kendt som “pæren med stor skrue”. E27 refererer til selve pærens gevind som du skruer ind i lampens fatning. Dette gevind måler 27 millimeter i diameter, deraf navnet E27. Pærens form kan variere i design og størrelse, men gevindet er altid det samme og har en højde på ca. 3 cm.

Hvordan ser E27 pæren ud?

Pærer er ikke længere bare en pære. De er en vigtig del af indretningen af boligen fordi de med den rette form og lysfarve er med til at skabe stemningen i hele rummet. Nutildags kan man købe E27 pærer i flere forskellige former og varianter.

 

 

Hos Lyskilderdirekte udgør denne E27 pære en stor del af vores LED produktsortiment. De er yderst populære til brug i loftslamper, sengelamper og gulvlamper, og anvendes i stuer eller som spotlightbelysning i køkkenet. Takket være LED teknologien findes der i dag E27 LED pærer i retrostil med gyldent, farvet glas eller med klart glas og synlige kultråde som ligner de gammeldags glødepærer til forveksling. Hvis du tænder sådan en pære, vil den med garanti være et ægte blikfang i ethvert rum!

En anden pæreform er Globe-pæren med E27 sokkel. Disse er kendetegnet på deres store runde glaslegeme, som er meget større end pæreformen og velegnet i lysekroner uden lampeskærme. Hvis du ønsker at installere en globepære i en E27 fatning, skal du sørge for, at du har plads nok til pæren i selve lampen. Mål hellere efter to gange.

En Krone-pære ligner en standardpære, men den har ikke så lang en hals, så den ser lidt "kompakt" ud. Det kan være en fordel, hvis du ikke har så meget plads i armaturet. 

En anden populær form er den Rørformet-pære. Som navnet antyder, er det pærer, der har en aflang krop og ikke er så brede. De bruges ofte i f.eks. køleskabe.

Du kan finde andre pæreformer via filterfunktionen i venstre side. Disse omfatter: 

Hvordan erstatter man gamle E27 glødepærer med nye LED E27 pærer?

Det er meget nemt at udskifte en gammel E27 glødepære med med en ny LED pære med samme gevind! Når du har fundet den rette LED pære kan du skrue den direkte ind i lampens E27 fatning i stedet for din traditionelle E27 pære og begynde at spare strøm! 

De eneste tre aspekter du bør kontrollere  på forhånd, så at du ikke mærker nogen forskel i lyset mellem de to pærer efter udskiftningen, er: 

  1. Først at se på, hvor mange watt din gamle E27-pære har.
  2. Derefter kan du bruge dette til at bestemme, hvilken lumenværdi du skal udskifte til. Lumen angiver, hvor kraftigt en pære lyser. Se følgende tabel her over, hvor mange watt der svarer til, hvor mange lumen for en glødepære. Når du har fundet ud af dette, kan du vælge en tilsvarende E27 LED pære med samme lumenværdi. Vores produktbeskrivelser har ofte denne information i titlen. Her får du f.eks. information om at "Denne LED pære erstatter 50 watt". Bliv ikke overrasket: wattforbruget i din nye pære vil være meget lavere. Det skyldes, at LED pærer er meget mere effektive end glødepærer. 
  3. Til slut skal du være opmærksom på farvegengivelsen og farvetemperaturen for din nye pære: Farvegengivelsen for en glødepære er 90-99 Ra. Meget LED belysning har også denne  farveværdi. Du finder disse oplysninger i de tekniske data for hvert pæreprodukt. Du kan også nemt bestemme farvetemperaturen her: En glødepære har normalt en farvetemperatur på ekstra varm hvidt lys (2700 K). E27 LED pærer fås også i denne lysfarve. Hvis du vil vide mere om farvetemperaturer kan du læse her.

 

E27 LED Lamp Vormen

 

Findes E27 LED pærer også i dæmpbare versioner?

Ja, det gør de, og for det bedste resultat bør du bruge en LED lysdæmper! Når du søger efter din nye E27 pære, kan du i vores brede sortiment også sagtens finde en E27 pære med dæmpbar funktion. Se vores brede udvalg her. Når du dæmper en LED pære, falder dens lysstyrke. Udover en hyggelig stemning, gør denne funktion det også muligt at reducere dit energiforbrug, fordi en dæmpet pære ganske enkelt bruger mindre energi.

Blandt de dæmpbare E27 LED pærer findes der også produkter med den såkaldte "Dim to Warm" teknologi. Pærer af denne type kan ikke kun dæmpes i deres lysstyrke, men også i deres farvetemperatur. En varm hvid pære (3000K) udsender således hurtigt en ekstra varm hvid lysfarve (2700K) og derunder. Disse produkter finder du i vores kategori Dim to Warm LED pærer. Husk, du kan filtrere efter din foretrukne basistype i venstre side. 

Det vil altså sige, at med den samme pære, kan du skabe stemningsbelysning til fredag ​​aften og senere skrue op til et varmt hvidt funktionelt lys når der er læsning på programmet.

Har man LED E27 pærer i forskellige farvetemperaturer?

Ja, E27 pærer fås i mange forskellige farvetemperaturer - selv flere lysfarver end den som de traditionelle glødepærer har. Blandt de mest populære farvetemperaturer er: Ekstra varm hvid (2700 K), varm hvid (3000 K), kold hvid (4000 K) og dagslys hvid (6500 K). Hvis du ønsker at søge efter en bestemt farvetemperatur med det samme, kan du klikke på de tilhørende links her i teksten eller bruge vores filterfunktion til venstre. Du skal blot vælge de farvetemperaturer, du ønsker at filtrere efter, under "Farvetemperaturer". 

Her finder du vores udvalg af E27 LED pærer, som er kendt som "pæren med stor skruefatning". E27 LED pærer ligner de traditionelle pærer, men takket været led teknologien kan du spare op til 70% af dit strømforbrug ved at vælge en E27 LED pære. Udover at spare på strømforbruget, så er levetiden på en kvalitets led pære helt op til 15 år! Når du vælger en ny LED pære skal du tage stilling til farvetemperaturen, også kaldet Kelvin. Jo lavere kelvin tal, desto varmere lys. 2700 Kelvin giver et varmt hvidt lys. Lumen viser, hvor kraftigt pæren lyser, d.v.s. 430-470 lumen svarer til en glødepære på 40 Watt. Du kan også vælge dæmpbare E27 LED pærer, og glem ikke at se de populære og moderne Globe pærer. Læs mere om den populære E27 LED pære version herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.