• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

G4 LED pærer | LED G4 stiftpærer

LED G4 pærer er kompakte kapselformede lyskilder, hvis ben/stik er 4 mm fra hinanden. De kaldes også for LED G4 stiftpærer. Disse lyskilder arbejder på 12V, så de kan ikke tilsluttes direkte til lysnettet. Derfor har du brug for en transformer. På grund af sine kompakte dimensioner passer G4-LED pærerne let ind i selv de mindste armaturer. Ved at skifte til LED sparer du på energiforbruget og samtidig behøver du ikke udskifte pærerne i årevis, da de varer op til 20 gange længere. Se altid på LED-lampens størrelse, da det kan afvige lidt fra halogen varianten.
FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 61 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad bruges G4 LED pærer til?

G4 LED lyskilder kan anvendes fleksibelt, da pærerne har et særligt kompakt design og fås i forskellige farvetemperaturer:

Ekstra varm hvid (2700 Kelvin) - LED stiftpære med en ekstra varm hvid lysfarve har en høj rød komponent, hvilket har en særlig behagelig effekt på lysstemningen. Ekstra varm hvide G4 pærer er derfor særligt velegnede til opholdsrum som f.eks. soveværelser, men også til hotelværelser, barer og restauranter.

Varm hvid (3000 Kelvin) - med en varm hvid lysfarve kan i princippet bruges overalt. Denne farvetemperatur har en hyggelig og indbydende effekt. Vi anbefaler dem derfor især til stuen og gangen. Varmhvide G4 LED kan dog også anvendes i kommercielle applikationer, f.eks. i receptionshaller på hoteller og restauranter eller i butikker.

Kold hvid (4000 Kelvin) - Den koldhvide lysfarve skaber en neutral atmosfære og forbedrer koncentrationen og synet. Derfor anvendes G4 LED stiftpærer ofte i køkkener (f.eks. som armaturer under skabe).

Hvad er forskellen mellem G4- og GU4 pærer?

Pærer med en G4- eller GU4 lampesokkel har en stiftafstand på 4 mm. Den eneste forskel mellem de to baser er diameteren på stifterne. Det er mellem 0,95 mm og 1,05 mm for GU4-pærerne og mellem 0,65 mm og 0,75 mm for G4 pærerne.

Kan G4 halogenpærer erstattes med G4 LED?

Ja, helt sikkert! Der er mange fordele ved at udskifte G4 halogenpærer med en LED version. Du sparer strøm- og vedligeholdelsesomkostninger takket være højere effektivitet, du får pærer med længere levetid, og du kan genbruge dem! Men pas på: Når du udskifter G4 halogen med G4 LED, skal du være opmærksom på pærens størrelse og form. Vores filterfunktion hjælper dig med at finde den rigtige G4 eller GU4 LED-pære. 

Kan G4 LED stiftpærer dæmpes?

Ikke alle G4 stiftpærer er dæmpbare. I vores online shop finder du dog nogle modeller med en lysdæmperfunktion. Dette gør det muligt at regulere lysstyrken på G4 LED-pærerne. Vil du dæmpe? Klik her for at se Dæmpbare GU4 LED stiftpærer.

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.