89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

T5 LED-Lysstofrør | T5 LED lysrør

Du kan med stor fordel skifte fra traditionelle T5 lysstofrør til et T5 LED lysstofrør, da de er bruger mindre engeri og har en længere levetid, helt op til 2-3 længere. Hvilket også betyder, at du ikke behøver at skulle skifte lysstofrøret så ofte. Kvaliteten af LED kan være lige så god som jeres nuværende, hvis ikke bedre. LED lysrør har ingen opvarmningstid som du kender fra lysstofrør, og de indeholder ingen kviksølv hvilket er bedre for miljøet. For at finde det korrekte lysrør, så kan du benytte vores filter. Vælg altid samme længde som du i dag benytter. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Klik og læs mere om T5 LED lysrør herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 91 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvor meget mere effektivt er et T5 LED lysrør end et almindeligt T5 lysstofrør?

LED belysning er betydeligt mere energieffektivt! Du kan spare op til 70 % i energiomkostninger med T5 LED belysning sammenlignet med et konventionelt T5 lysstofrør. Hvorfor er det sådan? Fordi LED lysstofrør bruger meget mindre strøm end de traditionelle lysstofrør. Det forklarer også de store energibesparelser du opnår ved at skifte til LED lysrør. Et simpelt eksempel er, at et 150 cm langt LED T5 lysstofrør på 37 watt erstatter et konventionelt T5 lysstofrør på 80 watt i samme længde. Forskellen mellem de to watt er betydelig! Med LED teknologi er du sikret lavere energiomkostninger fra dag ét! Hos Lyskilderdirekte kan du vælge i blandt flere førende A-mærker såsom Noxion, Philips og Osram.

 

Til hvilke armaturer er T5 LED lysstofrør egnede?

T5 LED lysrør er praktisk talt egnet til alle elektroniske (HF) armaturer som allerede har T5 belysning eller har den passende G5-sokkel. Dette gælder både for åbne og lukkede armaturer. Hvordan kan du vide med sikkerhed, at det er et T5 LED lysrør du har? Det står altid på selve LED lysrøret, men du kan også se det på armaturet. Stifterne på T5 LED lysrør er 5 mm lange og stikker lidt længere ud end på T8 LED lysrør, som også har en bredere diameter 26 mm. Et T5 lysstofrør har en diameter på 16 mm.

 

Hvor længe holder et T5 lysstofrør?

De fleste LED T5 lysrør har en levetid på over 50.000 timer. Det er betydeligt længere end de gennemsnitlige 15.000 timer som et konventionelt lysstofrør har. Det betyder, at du ved overgang til et LED lysstofrør vil komme til at bruge færre penge på udskiftning og vedligeholdelse. En anden fordel er, at LED lysstofrør ikke flimrer, når det startes op. Du vil derfor ikke opleve nogen ulemper som f.eks. øjenbelastning eller hovedpine.

 

Har jeg brug for en LED starter for at installere et T5 LED lysrør?

 

Nej, du har ikke brug for en LED starter til installationen af et T5 LED lysstofrør. Disse lysstofrør fungerer på en elektronisk forkobling (HF). Leder du specifikt efter LED lysstofrør som skal sidde i et armatur med en konventionel forkobling (EM) og som skal bruge en LED starter? Så klik her.

 

Hvilke længder kan jeg vælge mellem, når jeg køber T5 LED lysrør?

De mest almindelige størrelser af T5 LED lysrør er: 55 cm, 115 cm og 145 cm. Leder du efter en anden størrelse, f.eks. 60 cm eller 150 cm? Det finder du også hos os, Lyskilderdirekte. Vores sortiment består af mere end hundrede forskellige bæredygtige og miljøvenlige T5 LED produkter. Klik på den ønskede længde i tabellen nedenfor så ser du alle de tilgængelige produkter.

Længde T5 LED lysrør Erstatning Wattage
55cm 14 Watt
115cm 28 Watt + 54 Watt
145cm 35 Watt + 80 Watt
Andre længder Forskellige wattydelser

 

 

Hvilken lysfarve er bedst til mit T5 LED lysstofrør?

Et LED lysrør med varmt hvidt lys? Eller en kold hvid farve? Og hvad med dagslys hvidt, er det måske ikke mere effektivt? Det er spørgsmål, som vores kunder stiller os dagligt. Det er fordi det kan være svært at vælge den rigtige farvetemperatur til et nyt T5 lysstofrør. Hvilken lysfarve du bedst kan vælge, afhænger primært af det sted, hvor belysningen skal installeres. Er det en situation, der kræver meget lys, eller er det et mere generelt område som f.eks. en gang eller en korridor? I diagrammet nedenfor præsenterer vi alle de mulige valg og giver yderligere oplysninger.

Farvetemperatur Anvendelsesområde
3000 Kelvin - varm hvid Åbne rum; haller, gange, omklædningsrum, venteværelser
4000 Kelvin - kold hvid Skoler, kontorer, mødelokaler, showrooms, kantiner, køkkener
6500 Kelvin - dagslys hvid Laboratorier, werksteder, trykkerier, sundhedssektoren

 

 

Kan T5 LED lysrør forbindes med hinanden?

Nej, det er ikke muligt at tilslutte flere T5 LED lysstofrør sammen. Leder du efter LED armaturer, der kan kobles sammen? Så er LED lysrender | Påbygget lysarmatur bedre egnet. Disse LED armaturer giver dig mulighed for at skabe en længere lysrække, hvilket er ideelt til for eks. lagerhuse, byggemarkeder, supermarkeder og/eller produktionshaller.

 

Hvordan erstatter jeg mit nuværende T5 lysstofrør med et T5 LED lysstofrør?

Det er meget enkelt. Først slukker du for strømmen og lader T5 røreret køle lidt af. Derefter fjerner du det fra armaturet og placerer dit nye LED T5 lysrør på samme måde i armaturet. Nu har du udskiftet lyskilden med en LED version.

 

Vil du se en praktisk instruktionsvideo om installationen af et T5 LED lysrør?

 

Du kan med stor fordel skifte fra traditionelle T5 lysstofrør til et T5 LED lysstofrør, da de er bruger mindre engeri og har en længere levetid, helt op til 2-3 længere. Hvilket også betyder, at du ikke behøver at skulle skifte lysstofrøret så ofte. Kvaliteten af LED kan være lige så god som jeres nuværende, hvis ikke bedre. LED lysrør har ingen opvarmningstid som du kender fra lysstofrør, og de indeholder ingen kviksølv hvilket er bedre for miljøet. For at finde det korrekte lysrør, så kan du benytte vores filter. Vælg altid samme længde som du i dag benytter. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Klik og læs mere om T5 LED lysrør herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.