89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

GU4 (MR11) LED pærer

GU4 LED spot pærer er en ideel erstanting for traditionelle halogenpærer. GU4 LED spot pærer findes både i en dæmpbar verison, og i en ikke dæmpbar version. En GU4 LED spot pære er velegnet til effektbelysning og som almen belysning. Ved at vælge en LED spot pære fremfor en halogenpære, kan du spare op til 80% i energiforbrug, og du behøver ikke at tænke på at skulle skifte  lyspæren i lang, da en levetiden for en LED spot pære er op til 15 gange længere en halogenpære. Læs videre om GU4 LED pærer herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-22 ud af 22 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

 

Hvad er fordelene ved GU4 LED spot pærer?

Fordelene er mange! Disse spot pærer har en kompakt størrelse, kombineret med et meget lavt energiforbrug og en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer. Sammelign det med en almindelig GU4 halogenpære som i gennemsnit bare holder i 2.000 timer. Det viser, hvor meget mere energieffektive GU4 LED pærer er! Det er ganske enkelt at udskifte dine gamle GU4 halogenpærer med de nye GU4 LED pærer. Denne pærekategori med GU4 sokkel er meget nemme at installere takket være Plug & Play-princippet. Du skal blot sætte den nye LED pære i armaturet, og så er du færdig!Hvad skal jeg vide om GU4 LED spot pærer?

Først og fremmest er det godt at vide, at GU4 LED spots er udstyret med en stift sokkel, der består af to stifter med en afstand på 4 mm. Dette forklarer navnet på den LED pæremodel: GU4. Det er vigtigt at måle pladsen i din lampe inden du skifter over til en LED version fordi størrelsen af en LED pære kan variere en smule. MR 11 står for "Multifaceted Reflector", som har en diameter på 11 ottendedele af en tomme og definerer formen på denne type spotpærer. Hvad er forskellen på en GU4 og en GU5.3 spot pære?

GU4- og GU5.3 pærer har begge en sokkel med 2 stifter. Afstanden mellem de to stifter er forskellig. Som allerede kendt er den 4 mm for GU4 pærer og 5,3 mm for GU5.3 pærer. En anden forskel er formen på de to spots. Diameteren på reflektoren er hhv. 11/8 tommer på GU4 pæren og 16/8 tommer på GU5.3 pæren.Er der forskel på GU4 og G4 LED pærer? 

Både en G4 LED pære og en GU4 LED pære har 2 stifter med 4 mm afstand. Begge typer produkter fungerer ved 12 volt. Forskellen ligger derfor kun i formen. Mens GU4 LED'er som nævnt har en MR11 pæreform, tilhører G4 LED ‘kapselpære kategorien og betegnes som en stilfpære.

 

Skal jeg bruge transformer til min GU4 LED spotpære?

Ja, som nævnt ovenfor fungerer GU4 pærer på 12 volt og kan derfor ikke tilsluttes direkte til el-nettet (220-240V). Dette gælder både for GU4 halogenpærer og for LED varianten. Der er derfor brug for en passende elektronisk transformer til at regulere spændingen. Bemærk venligst, at wattstyrken for alle tilsluttede GU4 LED pærer ikke må overstige eller falde under transformatorens krævede wattstyrke.

 

Findes der dæmpbare LED GU4 spotpærer?

Ja, flere af vores GU4 LED spots kan dæmpes. Det betyder, at dæmpning giver dig mulighed for at styre lysstyrken på de tilsluttede pærer. Leder du efter en passende dæmpbar GU4 spotpære? Se vores side med Dæmpbare LED GU4 pærer. Du kan også bruge filteret "dæmpbar" til venstre på denne side. Du skal blot klikke på "Ja", så viser vi dig straks alle de passende produkter, der kan dæmpes. Hisk at du skal bruge en LED lysdæmper når du vil dæmpe LED pærer. Se vores udvalg af kompatile LED lysdæmpere her.


Hvor kan jeg bruge GU4 (MR11) LED spots?

Det er først og fremmest et velegnet produkt til belysning af produktdisplays eller hylder i detailforretninger. Desuden er GU4 LED populære i restauranter og på hoteller. Gæsternes opmærksomhed kan henledes til bestemte dele af interiøret, eller til kunst på vægge og borde. Derudover bruges GU4 LED spotlights med en mellemstor strålevinkel (24° til maksimalt 36°) ofte til accentbelysning i visse områder af f.eks. en stue eller et soveværelse. LED belysning bliver ikke varm som halogen belysning gør, hvilket også tillader at du kan sætte LED pærer i glasskabe som dekorationsbelysning.

 

GU4 LED spot pærer er en ideel erstanting for traditionelle halogenpærer. GU4 LED spot pærer findes både i en dæmpbar verison, og i en ikke dæmpbar version. En GU4 LED spot pære er velegnet til effektbelysning og som almen belysning. Ved at vælge en LED spot pære fremfor en halogenpære, kan du spare op til 80% i energiforbrug, og du behøver ikke at tænke på at skulle skifte  lyspæren i lang, da en levetiden for en LED spot pære er op til 15 gange længere en halogenpære. Læs videre om GU4 LED pærer herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.