• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED spots | Indbygningsspot

LED indbygningsspots er holdbare armaturer, der nemt kan monteres i loftet eller på væggen. Hos Lyskilderdirekte finder du mange indbygningsspotlights i forskellige størrelser og former. Der er derfor altid et passende design til dit hjem eller din virksomhed. Der findes runde og firkantede LED indbygningsspots, og der findes forskellige farver på huset. LED-teknologien gør et LED-indbygningsspotlight meget energieffektivt; du sparer i gennemsnit 70 % energi i forhold til konventionel belysning. Hvis dine indbyggede LED spots er dæmpbare, sparer du endnu mere energi. I dette tilfælde brænder indbygningsspots ikke kontinuerligt ved 100 % lysstyrke. Desuden holder disse LED-lyskilder i årevis, så du behøver ikke at bekymre dig om udskiftning og vedligeholdelse. Nedenfor finder du forskellige indbygningsspots fra bl.a. Noxion, Philips og LEDvance.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 129 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er indbygningsspots, og hvilke findes der?


Indbygningsspots er armaturer, der er monteret i loftet eller på væggen. Dette giver armaturet en elegant finish til ethvert loft og skaber et moderne og roligt udseende. Hos os finder du indbygsningsspot med integrerede og armaturet, hvori du kan selv kan montere en LED- eller halogenspots. De integrerede LED-spots fås i 3 lysfarver:

  • 2700K - Meget varm hvidt lys er perfekt til hotel- og restaurationsbranchen, hjem og andre atmosfæriske rum.
  • 3000K - Varm hvidt lys er godt til almindelige rum og køkkener.
  • 4000K - Kølig hvid er den ideelle lysfarve til arbejdsmiljøer.

 

Hvorfor vælge et LED-armatur fremfor et halogenarmatur?

Den største fordel ved LED indbygningsspots er, at de forbruger op til 80% mindre energi og holder op til 7 gange længere. Du vil derfor have tjent din investing tilbage på ingen tid. Desuden flimrer LED ikke og indeholder ingen skadelige stoffer. En anden grund til at begynde at bruge LED-indbygningsarmaturer lige nu er, at halogenbelysning er blevet udfaset siden 2018. Det betyder, at der ikke længere er nogen produktion, og at kun det resterende lager af halogenlamper stadig sælges.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige LED indbygnings spot?


LED-indbygnings spots kan bruges i næsten alle private eller kommercielle rum som accentbelysning eller til almen belysning. Lysarmaturets strålevinkel spiller også en vigtig rolle. Som tommelfingerregel gælder det, at hvis du ønsker at belyse et specifikt objekt, f.eks. en skulptur eller et fotografi, skal du bruge en stråle med en snæver vinkel (op til 40°/40D). Dette gælder også for stemningsbelysning. Hvis du ønsker at oplyse et helt rum med led spots, skal du installere flere eksemplarer (afhængigt af rummets størrelse) eller vælge armaturer med en bred strålevinkel (40°/40D til 120°/120D). Denne brede strålevinkel findes hovedsageligt i LED-downlights, som minder meget om indbygningsspotlys.

 

Hvilke farver og former har disse indbysningsspots?

I vores sortiment finder du mange LED-indbygningsspots i forskellige grundfarver. Du kan vælge mellem hvide, sølvfarvede, antracitfarvede og sorte indbygningsspots. Du kan også frit vælge mellem forskellige former hos Lampdirect. Der findes spots med et rundt eller firkantet design, og det er også muligt at købe en vippbar indbygningsspot. De mange forskellige designs gør denne lyskilde velegnet til enhver indretningsstil. Ønsker du en lyskilde, der er næsten usynlig i dit interiør? Så er et hvidt indbygningsarmatur den perfekte løsning. Det er også muligt at opnå den modsatte effekt. Ved f.eks. at bruge et stilfuldt indbygningsarmatur med sort design kan du gøre din belysning til et ægte blikfang.

Er LED indbygningsspots dæmpbare?

Ja, det er de! Vi har et bredt udvalg af dæmpbare indbyggede spots. Husk dog, at du også skal købe en dæmpbar LED-spotlight pære, hvis du har valgt et armartur uden pærer. Den store fordel ved dæmpbare armaturer er, at du har kontrol over lysets intensitet. De giver dig mulighed for at øge lysstyrken, når du vil læse en bog, eller mindske den, når du ser tv.

Hvor stor afstand skal der være imellem mine led spots?

Mængden af plads mellem indbygnings LED-spots afhænger af det rum, hvor lyskilden er placeret, og af det antal lumen, som den enkelte spot udsender. Du har f.eks. brug for mere lys i køkkenet, når du laver mad (700-800 lumen pr. kvadratmeter), end når du spiser (300-400 lumen pr. kvadratmeter). Hvis du vælger en 360 Lumen LED armartur, er det nok med et armatur pr. kvadratmeter over spisebordet. Hvis det kun er 180 lumen, skal du bruge to armaturer.

Hvilke indbygningsspots er egent til udendørsbrug?


Hvis du ønsker at oplyse et udendørs område med indbyggede LED-spots, bør du være opmærksom på beskyttelsesklassen. Vi anbefaler produkter med IP65-beskyttelse. Dette beskyttelsesniveau angiver, at produktet er støvtæt og beskyttet mod berøring og vandstråler fra enhver vinkel. Frost og vand kan derfor ikke beskadige den indbyggede LED-spotlight. Klik her for at se indbygnings led spot med IP65.

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.