89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED vægbelysning

Køb LED væg-armaturer i stedet for PL-C armaturer. De er velegnede til belysning i gange på kontorer, skoler, stationer, parkeringsgarager og facader. Væg-armaturer er også tilgængelig med bevægelse- og dagslyssensor for et endnu mere effektivt energiforbrug. Desuden forbliver modeller med en nødbelysningsenhed tændt i tilfælde af strømsvigt. Leder du efter vand- og støvtætte armaturer? Så husk på IP værdien. Vandalsikre armaturer har en IK10 værdi. Med et skift til LED vægarmatur kan du begynde at spare på dine energi- og vedligeholdelsesomkostninger. Klik her og læs mere om denne lyskilde nedenfor...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 309 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvor passer LED vægarmaturer bedst?

Anvendelsesområderne for LED vægbelysning er ekstremt alsidige. Du kan bruge lamperne både udendørs og indendørs, f.eks. i kontorgange eller på terrasser. Desuden er de velegnede til brug i virksomheder, hoteller, boliger og til belysning i restaurationsbranchen

Hvis du ønsker at købe en væglampe til udendørs brug, er LED væglamper et godt valg. Vær opmærksom på den nødvendige beskyttelsesklassifikation, som altid er angivet med forkortelsen "IP" efterfulgt af to cifre. Jo højere tallet er, jo mere modstandsdygtig er armaturet over for vand og støv. Mere om dette emne findes i næste afsnit.

Desuden spiller farvetemperaturen på LED-vægarmaturet en vigtig rolle. Hvis du ønsker at skabe lys i din virksomhed bør du altid vælge koldt hvidt lys (4000K). Det fremmer koncentrationen og vækker den menneskelige organisme. Denne type lys anbefales også til sundhedssektoren, industrien og de offentlige institutioner.

Hvis du derimod ønsker at bringe lys ind i dit hotel, din restaurant eller dit hjem, bør du vælge ekstra varmt hvidt (2700K) eller varmt hvidt (3000K) lys. Disse lysfarver har et højt indhold af rødt og har derfor en afslappende virkning på menneskekroppen. På denne måde skaber du en behagelig atmosfære, hvor folk kan slappe af. Dette gør LED vægarmaturerne også perfekte til montering i udendørs områder som f.eks. haver og terrasser.

Vores sortiment omfatter også dæmpbar LED vægbelysning, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken i et bestemt område. Derudover finder du LED væglamper med bevægelsessensorer og/eller skumringsrelæer. Disse øger belysningens effektivitet ved at forhindre energispild. Du kan læse mere om dette i et andet afsnit.

Hvad skal man overveje, når man køber udendørs væglamper?

Når du køber en udendørs væglampe, er det vigtigt at være opmærksom på produktets IP-beskyttelsesklasse. Afhængigt af anvendelsesområdet bør dette være højere eller lavere.

Hvis du f.eks. ønsker at montere en LED væglampe et sted, hvor den kan blive udsat for kraftig regn, skal du sikre dig, at den har en beskyttelsesklassificering på IP65 eller højere. Hvis du ønsker at installere din udendørs væglampe under et tagudhæng, hvor den kun kommer i kontakt med lidt regn, er det tilstrækkeligt med en beskyttelsesklassificering på IP44.

Generelt skal udendørs områder ikke belyses i lange perioder. Det er ofte tilstrækkeligt at der er lys så længe der er mennesker til stede. LED vægarmaturer med bevægelsessensorer er velegnede til dette formål. Læs mere om dette i næste afsnit.

Hvad er fordelene ved udendørs væglamper med bevægelsessensorer / skumringsrelæ?

Nogle af vores udendørs væglamper anvender sensorteknologi: en bevægelsesdetektor og/eller en skumringskontakt.

Bevægelsessensorer er særligt velegnede i rum, hvor der ikke er behov for konstant belysning. De registrerer bevægelse i deres omgivelser, tænder og giver lys i et bestemt tidsrum. Hvis der ikke er nogen i nærheden, forbliver de slukket. Dette er en effektiv måde at spare elektricitet på. Eksempler på anvendelsesområder for denne type LED-vægbelysning er trappeopgange, korridorer og haller samt gangstier.

Udendørs armaturer med skumringsafbrydere fungerer lidt anderledes. De måler dagslyset i deres omgivelse. Hvis det falder under en bestemt værdi, lyser armaturet langsomt op. Dette sker normalt over en længere periode, så der skabes en god overgang. Sådanne LED væglamper er særligt velegnede til restauranter med udendørs siddepladser, hoteller med udendørs faciliteter eller din egen have. De giver også en effektiv automatisk belysning, da de kun giver lys, når der er behov for det.

Hvis du ønsker at søge efter en af de to sensorteknologier, kan du bruge vores filterfunktion til venstre. Eller du kan besøge vores kategori LED-sensorlys lige nu.

Hvordan monteres LED væglamper?

LED væglamper kan monteres enten på loftet eller på væggen. Lamperne har et armatur, som de monteres i. Du skal først fastgøre det til den pågældende overflade. Derefter kan du installere LED lampen.

En anden ting, du skal tage hensyn til under installationen, er den højde, hvor du monterer din LED væglampe. For det bedste resultat bør de installeres i en højde på 1,7 meter, så de ikke blænder folk. Men det er helt op til dig naturligvis. Nogle belysningsdesigns kræver, at LED belysning monteres højere eller lavere. Især hvis de udstråler deres lys diffust, for så er risikoen for at blænde langt mindre. Prøv at lege med de forskellige højder og husk altid at kontakte en autoriserede elektrikker, hvis du har sprøgsmål til installationen.

Køb LED væg-armaturer i stedet for PL-C armaturer. De er velegnede til belysning i gange på kontorer, skoler, stationer, parkeringsgarager og facader. Væg-armaturer er også tilgængelig med bevægelse- og dagslyssensor for et endnu mere effektivt energiforbrug. Desuden forbliver modeller med en nødbelysningsenhed tændt i tilfælde af strømsvigt. Leder du efter vand- og støvtætte armaturer? Så husk på IP værdien. Vandalsikre armaturer har en IK10 værdi. Med et skift til LED vægarmatur kan du begynde at spare på dine energi- og vedligeholdelsesomkostninger. Klik her og læs mere om denne lyskilde nedenfor...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.