Noxion LED Highbay Aluminium Reflector/Diffuser - compatible with 100 - 200W

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED Highbay Aluminium Reflector/Diffuser - compatible with 100 - 200W

Beskrivelse Noxion LED Highbay Aluminium Reflector/Diffuser - compatible with 100 - 200W

Dette er en lysdiffusor, der kan bruges i kombination med et Noxion industriel armatur på 100-200 watt. Med lysdiffusoren sendes lyset nedad i en vinkel på 90 °, hvilket er optimalt i arbejdsrum og produktionsmiljøer for at reducere risikoen for blænding af det stærke lys.

LED-armaturer er en fremragende belysningsløsning til hospitaler, detailhandel, garager, lagre, produktions- og industrilokaler. De erstatter ældre lysstofrør-armaturer med flimmerfri, holdbar og energieffektiv belysningsløsninger. Find dit LED-industrielle armatur her.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu
Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.