89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Osram LED pærer

På denne side kan du opleve vores sortiment af Osram LED lyskilder. Osram LED er en ny og innovativ form for belysning. De kommer i mange forme og størrelser og er den mest energieffektive teknologi. Det er vigtigt, at checke soklen på LED pæren, da du skal være sikker på, at denne er korrekt. Hos Lyskilderdirekte har vi et bredt udvalg af Osram LED pærer, alt fra E14 & E27 til GU10 LED spot og ikke for at glemme led lysrøret. På venstre side af din skærm, så kan du bruge et filter, til at finde den sokkel, som du har brug for. Osram LED lyskilder vil hjælpe dig med at spare penge og sænke dit energiforbrug. Klik og læs mere her om Osram LED pærer...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 908 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Leder du efter Osram LED pærer?

Hos Lyskilderdirekte kan du købe mange forskellige Osram LED pærer online. Hurtigt, nemt og altid til skarpe priser. Det er godt at vide, at der er masser af valgmuligheder, når det gælder specifikationer som farvetemperatur, lysudbytte (lumen), lysvinkel og naturligvis pæretypen. For at give dig et overblik har vi lavet nedenstående tabel. Her kan du klikke på din foretrukne type Osram pære for at se hele udvalget.

Type / sokkel Anvendelsesområde
Osram E27 LED pærer Populær som decorativ eller atmosfærisk belysning. 
Osram E14 LED pærer Populær som decorativ eller atmosfærisk belysning.
Osram Parathom GU10 (PAR16) Populær som decorativ eller stemnings belysning.
Osram Parathom GU5.3 (MR16) Populær som decorativ eller stemnings belysning.
Osram Parathom G53 (AR111) Populær som decorativ eller stemnings belysning.
Osram Parathom G4 / GU4 (MR11) Populær som decorativ eller stemnings belysning.
Osram T8 LED lysrør Populær som almen- og/eller funktionel belysning.
Osram T5 LED lysrør Populær som almen- og/eller funktionel belysning.

 

Hvilke Osram LED pærer er dæmpbare?

Vores sortiment af Osram-pærer består af mere end 250 forskellige varenumre, og de kan alle dæmpes. Leder du specifikt efter en dæmpbar Osram LED-pære? Klik her for at se alle mulighederne. Populære dæmpbare Osram LED-pærer fås bl.a. med E27 sokkel, E14 sokkel, GU10 sokkel og GU5.3 stiftfod. Vidste du, at du ved at dæmpe LED pærerne kan du spare ekstra meget energi? Det skyldes, at lampen ikke brænder med fuld effekt, når lyset er dæmpet. På denne måde bruges der mindre energi.

 

Er en Osram LED pære økonomisk i brug?

Absolut! Osram LED pærer bruger op til 90 % mindre strøm end en konventionel belysning med samme sokkel. Vi kan derfor konkludere, at omskiftning til Osram LED belysning er en bæredygtig beslutning. Fra Osram Parathom LED E27 pærer til Osram G4 LED kapselpærer. Det gælder for alle Osram LED-produkter; de holder meget længere end den konventionelle belysning. I denne henseende vil du ofte have tjent købesummen for LED tilbage inden for halvandet år. Desuden er brug af LED teknik også en god beslutning for miljøet, fordi det ikke indeholder skadelige stoffer og kan genbruges.

 

Hvor stammer Osram-mærket fra?

Osram Licht AG er en virksomhed af tysk oprindelse. Hovedkvarteret ligger i München. Et sjovt faktum: Navnet Osram er sammensat af første og sidste bogstav af de to metaller, der bruges til at fremstille pærer, nemlig OSmium og WolfRAM. Som du kan se på denne side, er Osrams produktsortiment vokset og udvidet gennem årene. Dette gør Osram til en international topspiller med produkter topkvalitet klassen.

 

Hvad er fordelene ved Osram Parathom LED-lamper?

Den succesfulde Osram Parathom-serie omfatter et bredt og varieret udvalg af LED belysning af høj kvalitet. Hvad er fordelene ved en Osram Parathom LED-pære? Først og fremmest en lang levetid og et lavt wattforbrug kombineret med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Dette sikrer, at der er et produkt fra den store Parathom-familie til hvert et rum. Du kan også vælge din foretrukne farvetemperatur. Leder du specifikt efter en Retro/vintage Osram LED pære? Så er tag et kig på den stilfulde Osram 1906-serie! Denne består af forskellige stemningsfyldte LED lyskilder i glødepærestilen med en varm hvid farvetemperatur og et elegant design. Perfekt egnet til restauranter, hoteller, pubber, stuer, soveværelser og andre steder, hvor du kan slappe af. 

 

Hvad er fordelene ved Osram SubstiTUBE LED lysstofrør?

Navnet siger det hele; et Osram SubstiTUBE LED-lysrør er en erstatning for et konventionelt lysstofrør i samme længde. Produkterne fås i T8-format og i det lidt mindre; T5-format. Det er praktisk at vide, at der findes tre typer Osram LED T8 lysstofrør. Produkterne med en LED starter er velegnede til armaturer med en konventionel forkobling (EM), og Osram LED lysstofrør uden starter bruges i et armatur med en elektronisk forkobling (HF). Endelig findes de universelle Osram LED lysrør (UN) som er velegnede til både konventionelle og elektroniske forkoblinger. Disse findes i flere forskellige længder. Leder du efter et Osram LED lysrør på 60cm, et Osram LED lysrør på 120cm eller et Osram LED lysrør på 150cm? Så har vi det du skal bruge! Køb dem online hos Lyskilderdirekte.

 

Hvor kan jeg bruge en Osram LED lyskilde?

Hver Osram lyskilde har sit eget anvendelsesområde og sine egne fordele. Et SubstiTUBE-lysstofrør er f.eks. velegnet til almen belysning på kontorer, i lagerbygninger, supermarkeder og butikker, mens de mere kompakte Parathom GU10 LED Spots er særligt velegnede til accentbelysning i stuer, tøjbutikker, supermarkeder, museer og kunstgallerier. E27 og E14 Osram pærer kan bruges praktisk talt overalt. LED belysning i farvetemperaturen ekstra varm hvid (1800 - 2700 Kelvin) giver et rum en særlig atmosfære. Lysfarven varm hvid (3000 Kelvin) er mere velegnet til generelle områder som f.eks. en korridor, en gang, et receptionsområde eller et omklædningsrum. Kølig hvid (4000 Kelvin) giver et lidt lysere/naturligt lys og bruges primært til belysning af skrivebordslamper, skønhedssaloner, lagerbygninger og kontorer.

 

Videoen nedenfor hjælper dig med at vælge den rigtige LED spotpære!

På denne side kan du opleve vores sortiment af Osram LED lyskilder. Osram LED er en ny og innovativ form for belysning. De kommer i mange forme og størrelser og er den mest energieffektive teknologi. Det er vigtigt, at checke soklen på LED pæren, da du skal være sikker på, at denne er korrekt. Hos Lyskilderdirekte har vi et bredt udvalg af Osram LED pærer, alt fra E14 & E27 til GU10 LED spot og ikke for at glemme led lysrøret. På venstre side af din skærm, så kan du bruge et filter, til at finde den sokkel, som du har brug for. Osram LED lyskilder vil hjælpe dig med at spare penge og sænke dit energiforbrug. Klik og læs mere her om Osram LED pærer...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.