89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
 • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

G53 (AR111) LED pærer

G53 (AR111) LED pærer bruger betydeligt mindre energi sammenlignet med koventionelle G53 pærer. En G53 LED spot pære giver en strålende visuel effekt i anvendelser i butikker, udstillingsloakler og hotel- & restaurantbranchen. Disse modeller er kendt for deres høje farvegengivelse. For at skabe ekstra atmosfære skal du vælge en dæmpelig G53 LED pære. Takket være den lange levetid er du sikret god belysning i årevis. Klik og læs videre herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 94 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er en G53 LED pære?

G53 LED pærer er økonomiske og holdbare erstatninger for halogenpærer med samme sokkel. Navnet på denne pære refererer til afstanden i mellem de to stifter på soklen som er: 53 millimeter. Disse LED pærer ligner en flyvende tallerken af udseende og formen er kendt uder specificationen AR111. En vigtig egenskab ved disse LED pærer er den meget høje farvegengivelse på 90-99Ra. Dette sikrer, at farverne kommer til live og vises naturligt, ligesom i dagslys. Vil du vide mere om farvegengivelse? Læs vores blog: Hvad er CRI / farvegengivelsesindeks?

 

Hvad betyder bogstaverne AR111 i G53 LED spot pærerne?

Kombinationen af tal/bogstaver AR111 er standardbetegnelsen for forbindelsen mellem en sokkel og et armatur. Det indikerer at diameteren på lyskilden er 111 mm og bogstaverne AR står for aluminiumreflektor. Hos Lyskilderdirekte er du det rette sted hvis du vil købe AR111 LED pærer online. Du er sikret den bedste belysning og med en lang garanti. Vælg mellem G53-produkter fra førende mærker som Noxion, Philips og Osram.

 

Hvor længe holder en G53 LED pære?

Levetiden for G53 LED lyskilder er over 45000 timer! Og det er betydeligt mere end de gennemsnitlige 5000 timer som en G53 halogenpære holder. Det betyder, at du er sikret en bemærkelsesværdig besparelse på energiomkostningerne. Disse besparelser kan være op til 90 %! En anden fordel er omkostningerne ved udskiftning og vedligeholdelse. Tænk bare på forskellen; om du skal udskifte en halogenspots efter 5000 timer eller en G53 LED Spot efter 45000 timer! Her har du allerede sparet 9 halogenpærer ved købet af 1 LED pære

 

Har jeg brug for en transformer til en G53 LED pære?

Ja, du skal bruge en transformer  til at transformere strømmen når du i sætter en G53 pære i lampen. Det skyldes, at G53 pærerne ikke kan tilsluttes direkte til lysnettet (220-240V). I stedet fungerer G53 LED på 12 volt.

 • Til information: En transformer konverterer strømmen fra 220-240V til 12V. På den måde kan du altid bruge din nye G53 belysning på den bedst mulige måde. Klik her for at få en oversigt over alle vores tilgængelige transformatorer.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil vælge den rigtige G53 (AR111) LED belysning?

Det er godt at vide, at G53 LED pærerne i vores sortiment har forskellige grader af lysvinkler. Du kan vælge i mellem smalle lysvinkler (4 til 19 grader) eller mellem bred lysvinkel (24 til 45 grader). Dette viser, at denne type LED pære er særlig velegnet til accentbelysning. Takket være det klare, og frem for alt naturlige, lys kan du sætte visse genstande eller produkter i perfekt fokus. Tænk på et maleri på et museum eller frugt og grøntsager i et supermarked. Sørg for at se nøje på farvetemperaturen. Dette spænder fra atmosfærisk ekstra varmt hvidt lys - 2700K til et frisk og naturligt koldt hvidt lys - 4000K. Ønsker du flere oplysninger om valg af den rigtige farvetemperatur? Besøg vores side: LED lyskilde og lystemperatur i LED-belysning?Hvad er fordelen ved at bruge G53 LED pærer?

Vi har listet de forskellige gode kendetegnende egenskaber op for en G53 LED Spot her: 

 • Flimmerfrit og klart lys
 • Meget høj farvegengivelse (90-99Ra)
 • Indeholder ingen giftige stoffer som f.eks. kviksølv
 • Bliver ikke varm
 • Lavt energiforbrug
 • Miljøvenlig og lang holdbarhed
 • Fås i flere farvetemperaturer
 • Fås i forskellige grader af vinkler

 

Findes der også dæmpbare G53 (AR111) LED Spots?

Ja, det er der! Stort set hele vores sortiment består af G53 LED pærer, der kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at skabe ekstra atmosfære eller en anden dimension i lyset. En anden fordel ved en dæmpbar G53 pære er, at der forbruges endnu mindre energi, når lyset dæmpes. Vil du købe en G53 dæmpbar pære? Så har du også brug for en LED lysdæmper. Se her en oversigt over alle vores LED lysdæmpere.

 

Hvor kan jeg anvende G53 LED belysning?

Denne fleksible LED belysning er velegnet til mange forskellige industrier og andre anvendelsesområder. Vi har listet noget inspiration nedenfor:

 • Detailhandel/butiksbranchen (tøjbutikker, dekorationsbutikker osv.)
 • Supermarkeder / byggemarkeder
 • Museer / kunstgallerier
 • Showrooms
 • Restauranter / hoteller / teatre
 • Idrætsskoler / wellnesscentre
 • Stuer
   

Er du ny til LED pærer? Se en video om Lumen og Watt:

G53 (AR111) LED pærer bruger betydeligt mindre energi sammenlignet med koventionelle G53 pærer. En G53 LED spot pære giver en strålende visuel effekt i anvendelser i butikker, udstillingsloakler og hotel- & restaurantbranchen. Disse modeller er kendt for deres høje farvegengivelse. For at skabe ekstra atmosfære skal du vælge en dæmpelig G53 LED pære. Takket være den lange levetid er du sikret god belysning i årevis. Klik og læs videre herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.