89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
 • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED sporbelysning | LED skinnespot

LED sporbelysning er egnet til købs- og displaybelysning. LED Railspots er meget mere alsidig i brug i forhold til indbygningsspot eller anden downlights. LED skinnespot kan nemt installeres i et eksisterende 3-faset skinnesystem helt efter egne præferencer og er meget fleksibel på grund af deres justeringsmuligheder. Denne form for LED skinnebelysning er ikke kun økonomisk, når det gælder energi og omkostninger, men de er også fri for UV og varme. Læs mere om mulighederne og installationen af LED skinnespots nedenfor...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 146 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er en LED skinnespot?

Hvis du vil belyse et kommercielt rum, hvor salg eller udstilling af produkter og genstande er meget vigtigt, er LED sporbelysning en fremragende mulighed. Disse spots er kendt for deres fleksibilitet og meget høje farvegengivelse90-99Ra. Det giver dig mulighed for at sætte produkterne helt i fokus. Farverne bliver naturligt gengivet takket være skinnelyset, hvilket giver f.eks. et rødt æble eller en lyserød kjole ekstra tiltrækningskraft. Du kan også gøre malerier og kunst ekstra præsentabel takket være denne særlige LED belysning.

Desuden bestemmer du helt selv, hvordan du vil hænge skinnesystemet op. Hvis du ønsker det, kan du gøre den længere eller kortere og flytte det til et andet sted.

 

I hvilke farver fås LED skinnespots?

I vores sortiment af LED skinnespots kan du vælge mellem produkter af højeste kvalitet i flere farver, f.eks. sort, hvid, grå og sølv. Sorte skinnespots og hvide skinnespots er de mest populære i denne henseende, da disse farver er mest neutrale og derfor passer godt ind i de fleste indretninger. Vores sortiment af skinnebelysning omfatter flere topmærker, såsom Noxion. Philips og Ledvance. Du er derfor sikret de bedste LED skinnespots med en lang levetid.

 

Hvilke fordele er der ved LED skinnespot systemer?

Leder du efter LED sporlysning online? Det er der mange fordele i som vil spare dig penge på mange måder. Vi har listet de vigtigste af dem op her nedenfor.

 • Fleksibilitet: skinnesystemer kan spredes over et stort loftsområde, men i modsætning til individuelle armaturer kræver de ikke en separat strømforsyning til hver enkelt tilsluttet lampe. Nogle produktserier giver desuden mulighed for at dreje armaturerne, så lyset f.eks. i en butik kan rettes direkte mod en hylde eller et salgsbord.

 • Individualitet: Der findes ikke kun skinnesystemer fra forskellige mærker, men også i et bredt udvalg af farver. Uanset om det er sort, hvid eller antracit, finder alle det rigtige design hos os!

 • Effektivitet: Vores produktsortiment omfatter et stort udvalg af LED skinnesystemer, som er meget effektive sammenlignet med klassiske pærer eller halogenpærer. Ved at skifte til moderne LED teknologi kan du spare op til 90 % i el- og energiomkostninger.

 • Bæredygtighed: Når du køber LED skinnesystemer, får du også gavn af deres holdbarhed. I gennemsnit har produkterne en levetid på ca. 50.000 timer. Med en belysningstid på f.eks. 60 timer om ugen vil din LED spotlight give flimmerfrit lys af høj kvalitet i op til 16 år.

Hvor kan skinnespots anvendes?

LED skinnesystemer anvendes både i den private og kommercielle sektor. De kan bruges til kompleks belysning i et rum med kun en eller få stikkontakter.

Boliger - Kan du lide minimalistisk og moderne indretning, eller har du et særligt kantet rum? I begge tilfælde er et LED skinnesystem den rigtige løsning! Du kan fastgøre skinnespotsene til loftet efter dine behov. De giver alle rum en unik charme og giver altid det bedste lys takket være en høj CRI.

Detailhandel - LED skinnespots er perfekte til butiksbelysning. Uanset om du ønsker at indrette en modebutik, en frisørsalon eller et andet butikslokale, er et skinnesystem den ideelle løsning. Det giver dig mulighed for at belyse dine rum ikke kun fleksibelt, men også personligt. Takket være drejelige armaturer kan du fremhæve dine varer på en professionel måde og dermed øge dit salg. Mange af vores skinnearmaturer har en høj farvegengivelse (80 Ra og højere). Det betyder, at dine produkters farver vises særligt autentisk, selv i butiksvinduet.

Restaurationsbranchen - Uanset om det er en restaurant, bar eller kantine, er sporspots altid et godt valg inden for restaurationsbranchen! De kan endda oplyse et stort rum, og afhængigt af modellen kan lyset dæmpes. Det skaber en hyggelig og indbydende atmosfære, især i barer.

Hoteller - LED skinnesystemer kan anvendes individuelt med hensyn til farve, lampeform og længde. Derfor kan de bruges fleksibelt på et hotel: på værelserne, i korridorerne, i lobbyen eller i den interne restaurant. Lyskilderne kan tilpasses til de enkelte hotelrum og alligevel danne en sammenhængende helhed. Derfor er de så populære blandt hotelejere.

Kontorer - skinnesystemer kan også bruges med god effekt i kontorbygninger. Da armaturerne normalt ikke har den påkrævede blændingsværdi (UGR < 19), kan de ikke anvendes som arbejdspladsbelysning. LED skinnespotsne er dog ideelle til opholdsrum, indgangspartier og showrooms.

Museer og gallerier - med LED sporbelysning kan du skabe det rette lys til skiftende udstillinger. Når du har monteret rammen til et skinnesystem, kan du nemt tilføje eller fjerne armaturer eller dreje dem i en anden retning. Intet andet produkt tilbyder så stor fleksibilitet! Desuden fås både skinnerne og projektørerne i forskellige farver. Vi anbefaler at tilpasse systembelysningen i hvidt til loftet, da det gør skinnerne særlig diskret og ikke distraherer de besøgende fra udstillingerne.

 

Hvad er forskellen mellem højspændings- og lavspændingsskinnesystemer?

Højspændingsskinnesystemer tilsluttes det eksisterende 230 volts el-net og kræver ikke nogen transformer. Der er derfor ikke nogen minimumsbelastning at tage hensyn til. Lavspændingsskinnesystemer fås som enfasede og trefasede skinnesystemer. Med et 3-faset system er det muligt at opsætte forskellige kredsløb, så du kan skifte armaturer uafhængigt af hinanden.

Lavspændingsskinnesystemer arbejder med 12 volt og kræver derfor en transformer, der omdanner højspændingsstrømmen til lavspændingsstrøm. Produkterne kan udvides efter behov, så længe den maksimale belastning ikke overskrides.

 

Hvilken farvetemperatur bør jeg vælge for min skinnespotbelysning? 

 

Farvetemperatur Belysningsområde
2700 Kelvin - ektra varm hvid Restauranter, hoteller, teatre, dagligstuer
3000 Kelvin - varm hvid Receptioner, foyers, offentlige rum, skranker, detailhandel
4000 Kelvin - kold hvid Musea/galerier, showrooms, butikker, supermarkeder

 

Er LED skinnespots dæmpbare?

I vores sortiment kan du også vælge mellem dæmpbar sporbelysning. Klik her for at se alle disse muligheder. Med dæmpbar skinnespots har du mulighed for at gøre et rum ekstra attraktivt. Vores anbefaling er at bruge en varm farvetemperatur på 2700 Kelvin eller 3000 Kelvin hvis man vil dæmpe sin skinnebelysning, det er fordi, denne lysfarve giver dig mulighed for at tilføre mest atmosfære til et rum, når lyset dæmpes. Dæmpning af LED sporbelysning kommer til sin ret i f.eks. stuer, receptionsområder, foyerer og teatre.
 
 
 

Korrekt installering af LED skinnesystemer:

Når du først har bestemt rummets størrelse og købt de rigtige lyskilder, er du godt på vej. Vi anbefaler at du med tvivlsspørgsmål kontakter en autoriseret elektrikker. Følg der på nedenstående trin:

 1. Sluk for strømmen, og fjern om nødvendigt sikringen i elskabet.
 2. Læg skinnerne på gulvet på samme måde, som du senere vil fastgøre dem i loftet.
 3. Tilslut hjørnestikkene til strømskinnerne, og før lampekablet gennem hjørnestikkene.
 4. Monter endestykkerne på skinnerne.
 5. Marker borehullerne med en blyant.
 6. Bor hullerne i betonloftet med en boremaskine (ca. 6 mm dybt).
 7. Fastgør skinnerne til loftet med plugs og skruer.
 8. Tilslut ledningerne, og gentag processen om nødvendigt, afhængigt af længden på din LED-spotlight.
 9. Tænd for strømmen og sikringen igen.

 

Se med her hvordan du kan erstatte dine CDM lysskinner med LED skinnespots

 

 

LED sporbelysning er egnet til købs- og displaybelysning. LED Railspots er meget mere alsidig i brug i forhold til indbygningsspot eller anden downlights. LED skinnespot kan nemt installeres i et eksisterende 3-faset skinnesystem helt efter egne præferencer og er meget fleksibel på grund af deres justeringsmuligheder. Denne form for LED skinnebelysning er ikke kun økonomisk, når det gælder energi og omkostninger, men de er også fri for UV og varme. Læs mere om mulighederne og installationen af LED skinnespots nedenfor...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.