• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips LED GU10 spotpærer

Philips LED GU10 spots er en af ​​de mest populære pærer til at skabe stemningsbelysning. Philips GU10 spotlights er nemme at installere ved at dreje spotten, indtil det låses i GU10 fatningen. Spotlights er en meget almindelig belysningsløsning og kan bruges i flere forskellige miljøer såsom hjem, hoteller, restauranter, kontorer, museer, butikker og meget mere! Med GU10 LED spots fra Philips kan du skabe et spændende samspil mellem lys og skygge for en dynamisk atmosfære. Philips LED GU10 spots erstatter de ældre halogenpærer. Hvis du skifter fra halogenspots til Philips GU10 LED spot kan du reducere dit energiforbrug op til 80% og samtidig opretholde en høj lyskvalitet. Skal du bruge GU10 LED pærer til belysning i museer, gallerier, tekstiler eller madbuffet? Så anbefaler vi en farvegengivelse på 90 Ra, for denne RA har en fremragende lysgengivelse. LED belysning udsender hverken UV stråler eller varme, hvilket gør lyskilderne sikre for lysfølsomme produkter. Læs eventuelt denne blog om Ra/CRI - bedste farvegengivelse.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 99 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Ved du, hvorfor Philips GU10 LED pærer er et godt valg?

Med Philips LED GU10-pærer kan du være sikker på belysning af højeste kvalitet. Desuden holder de 7 til 12 gange længere end en konventionel GU10-halogenpære. Lyskilderne har en effekt på mellem 2,7 W og 7 W, hvilket giver en energibesparelse på 90 %. Bliv inspireret af de mange muligheder, som en Philips GU10 LED-pære giver dig!

Hvilke typer Philips GU10 LED spotpærer findes der?

Philips-serien består af forskellige GU10 LED'er, som fås i lysfarverne meget varm hvid (2700K), varm hvid (3000K) og/eller kold hvid (4000K). Vil du gerne vide, hvilken farvetemperatur du skal vælge? Læs her videre om “Farvetemperaturer”.

 Nedenfor finder du en oversigt over de produktserier, der fås hos Lyskilderdirekte.

  • CorePro - Disse GU10 spots er Philips' mest fordelagtige serie og erstatter 23, 35, 50 og 65 W halogenspots. Produktserien har en god farvegengivelse og fås i dæmpbare og ikke-dæmpbare variantter. Alle spotpærer har en lysvinkel på 36° hvilket er ideelt til accentbelysning.
  • ExpertColor - Den perfekte farvegengivelse i denne Philips GU10 LED spotserie. Den er ideel til belysning, hvor farver spiller en vigtig rolle. Desuden kan du med en 25° eller 36° lysvinkel fremhæve et objekt eller en overflade fuldstændigt. Disse dæmpbare lyskilder er et glimrende alternativ til 35W og 50W GU10 halogenpærer.
  • Master Value - Med et valg af en 36° og 60° lysvinkel kan du bruge disse dæmpbare spotpærer til fokusering- eller almen belysning. Du har også mulighed for at vælge belysning med god eller perfekt CRI, som erstatter konventionelle 35W- og 50W-spots. Denne produktserie har også nogle DimTone-varianter, som giver en ny dimension til atmosfærisk belysning. Med dem kan du dæmpe både lysets farve og lysintensiteten.

Klik her hvis du vil vide mere om farvegengivelsen (CRI) og lysets spredningsvinkel for en Philips GU10 LED pære.

Hvor kan Philips GU10 LED spotpærer anvendes? 

En Philips GU10 LED pære har uendelige anvendelsesfunktioner. De mange forskellige lysfarver gør lyskilden velegnet til accentbelysning og almen belysning i bolig- og erhvervsmiljøer, i detailhandlen og i hotelbranchen. Desuden kan disse spotpærer monteres i indbygningsarmaturer, hvilket betyder, at de afhængigt af armaturet også kan anvendes udendørs.

Varme lysfarver (2700K og 3000K) giver ofte et afslappet og stemningsfuldt udseende i boliger, butikker og i restaurationsbranchen. Lysfarven koldhvid giver et frisk lys, så medarbejdere kan koncentrere sig i. Bidrager farverne til forbrugernes købsadfærd eller til det indtryk, som visse genstande giver? Så vælg en perfekt farvegengivelse (90-99Ra) frem for en god CRI (80-89Ra). Nogle eksempler er supermarkeder, kunstgallerier, malerværksteder og tøjbutikker.

 

Sådan vælger du den rigtige Philips GU Led spotpære

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.