Pære fatninger

Pære fatninger ... Hvad er forskellen ?!

Uden nogen forudgående viden, kan du ikke kende alle karakterer af fatninger på pærer. Sandheden er, det er ikke noget, der vil holde dig oppe om natten. Men det kan spare dig tid, penge og kræfter ved at sikre at du vælger den korrekte pære fatning til din lampe eller armatur!

 

Hvilken type er de mest brugte fatninger?

E27 er standard skrue i montering. E står for Edison, manden der opfandt pæren. 27 står for diameteren i mm af selve hætten. Alt du behøver at vide er, hvis du har en E27 fatning, skal du bruge samme hver gang du skifter! Andre skrue fatninger omfatter E14 (14 mm diameter) og E40 (diameter 40 mm). Den type fatning bevirker hvilken type pære, her er et eksempel på nogle af de forskellige produkter, der svarer med forskeliige fatninger:

 

Lamp schroeffittingen

Bestil her E27 LED pærer

Bestil her E14 LED pærer

Bestil her B22 LED pærer | B15 LED pærer

 

GU10 er en meget almindelig fatning i husstande. Når du kigger på en downlight i dit køkken eller stue, er det meget sandsynligt, at dette vil være en GU10 fatning. Det er den type du blot skubber ind og drejer til det sidder fast. GU10 fatninger opererer med lignende type lys som GU5.3 fatninger. Selvom ser ens ud, kan du ikke blande en GU10 og GU5.3! Her er vores sortiment af GU10 og GU5.3 LED pærer:

 

Bestil her GU10 LED pærer 230V

Bestil her GU5.3 (MR16) LED pærer

Bestil her G4 LED pærer | LED G4 stiftpærer

Bestil her G53 (AR111) LED pærer

 

Er det så simpelt?

Ikke altid. For eksempel er G6.35 og GY6.35 meget ens og kan let forveksles. Selv om der kun er en meget lille forskel mellem dem, vil forskellene forhindre en ren forbindelse og efterlader dig i mørke. Heldigvis for dig, er vores eksperter altid klar til at hjælpe dig. Ikke alene har vi produceret et diagram over hver pære fatning (nedenfor), men du kan altid ringe eller maile til os for rådgivning, gratis.

 

Så hvordan ved jeg at pærens fatning passer i mit armatur?

Hvis billederne ikke gør det let nok at se forskel, i nogle tilfælde vil de ikke være, så er der et par nemme løsninger for at sikre, at du finder det korrekte produkt og fatning. Hvis du, ligesom mange mennesker, har kasseret boksen med pæren. så kan du altid sende et billede af pæren, armaturet/lampen og fatningen, med dimensioner til [email protected] og du vil modtage rådgivning, gratis, inden 24 timer!

 

Vil du have en bestemt type pære, men fatningen er anderledes?

Bare rolig, vi har fokuseret på at gøre det umulige muligt! Vi har en bred vifte af 'sokkel adaptere" fra vores eget mærke, Linden. Den ene ende passer til dit inventar stik og den anden ende passer til din pære, så nemt er det. Med disse adaptere kan du slå E27 til B22, E14 til GU10, E14 til E27 og mange flere. Tjek alle de muligheder her:

 


Pære fatninger